Man City tar emot Leeds på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 i första halvlek. Spelet sitter om Man City leder med 2+ mål efter första 45. Förlust om Leeds har minst kryss. Push och pengarna tillbaka om det är uddamålsledning.

Visst matchas Man City tätt för dagen. Hade West Ham i onsdags i en rätt sömnig match. Men trots att Moyes gäng gjorde en rätt bra insats första 45 stod Man City i runt 1.30-1.35 att vinna i halvtid. Säger allt om hur högt värderade de är för dagen. Skulle gärna säga emot, men de är så bra just nu.

Varit inne på det ett par gånger, de har haft en uppåtgående kurva ett tag och har varit extremt bra. Haaland öser in mål, Rodri äger mittfältet varje match och defensiven har sett lite bättre ut. Nu går de för titeln och det här är bara ytterligare ett (litet) hinder på vägen.

Har Real Madrid i CL redan på tisdag, så tror nog Pep är sugen på att lösa den här matchen direkt så att han kan rotera ut lite spelare i andra halvlek. Bortsett veckans West Ham-match har de haft ledningen med minst ett mål i de flesta matcherna senaste tiden.

Leeds svaga för dagen

Leeds tog sju poäng första tre matcherna av säsongen. Sedan dess har de tagit 23 poäng på 31 matcher - det är ett klockrent nedflyttnings-poängsnitt. Svårt att säga att de är så mycket bättre än tabellen säger egentligen, även om truppen borde kunna göra det bättre. Men det är en klubb som hade en Bielsa-trupp som skulle förvaltas av Marsch. Han fick sparken och ersattes av Javi Gracia. Denne fick knappast ordning på någonting och laget har 0-1-4 senaste fem trots ett överkomligt schema. Klart oroande trend för deras del med tanke på hur få matcher det återstår.

Har tagit in Allerdyce nu i en utnämning som skriker desperation. Vad denne pensionerade herre ska ändra på har jag svårt att se. Lider av att Tyler Adams är skadad och att Bamford är en skugga av den spelare som gjorde 17 mål för ett par säsonger sedan. Tyvärr stor risk att de åker ur.

Klasskillnad här och frågan är väl mest hur pass starkt lag Pep ställer upp med och hur mycket de kommer ösa på. Jag gissar på rätt så stark startelva och att de dödar matchen i första halvlek.
This is the stats tab
This is the post tip