Mitt spel: City vinna och hålla nollan till 1.90 hos bet365.

Manchester City ser kanske bättre ut än någonsin just nu under Pep Guardiola. 24-2 i målskillnad de senaste fem matcherna är siffror man sällan skådat förut. Då ingår lag som Liverpool, Bayern Munchen och RB Leipzig på listan av lag som besegrats under dessa fem matcher. Det är en maskin som verkligen har lagt i högsta växeln och har efter Arsenals poängtapp i helgen närmat sig ytterligare i kampen om ligatiteln. Hittills har man lyckats balansera ligaspel och CL-spel på ett ypperligt sätt, och Leicester ska man kunna städa av oavsett lag på banan. För oj, vilken dålig plats Leicester City befinner sig på.

Bortalaget har sparkat Brendan Rodgers och har nu ersatt honom med Dean Smith för resten av säsongen. Smiths jobb blir att rädda kvar Leicester i Premier League, där man just nu ligger näst sist och endast två poäng ner till jumbon Southampton. Åtta förluster de senaste nio matcherna talar sitt tydliga språk. Det finns absolut chans att man lyckas lösa nytt kontrakt. Spelare som Maddison, Barnes och Iheanacho är bra spelare, och kanske var en ny röst i omklädningsrummet precis vad som behövdes.

Sämsta tänkbara motstånd

Men. Att som ny tränare för ett lag i kris ha som första uppgift att åka till Etihad Stadium. Det går nog inte att få en tuffare uppgift än så i fotbollen idag. Det finns absolut chans att Pep roterar lite i elvan för att ha friska och krya ben till returen mot Bayern Munchen, men vill man hänga på Arsenal har man samtidigt inte råd att tappa speciellt många poäng.

Leicester har i mitt tycke inte ett försvar som kan stå emot City på bortaplan, oavsett tränare. Ett mittförsvar med Faes och Amartey/Souttar håller knappt Premier League nivå, och att då möta världens kanske bästa anfallare med världsklasspelare i form runt omkring. Nej, det ska inte kunna gå.

Jag tror detta blir en walk in the park för City. Siffrorna behöver nödvändigtvis inte blir superstora, men svettas tror jag knappt man kommer behöva göra. Mitt spel blir därför City seger och hålla nollan till 1.90 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip