Speltips: Man City asian -1,5 till 1.92 hos Bethard .

Manchester City och RB Leipzig ska försöka studsa tillbaka från poängtapp som kom under helgen. City fick nöja sig med 1 poäng mot Liverpool efter Alexander-Arnolds kvittering i andra halvlek och tappade därmed serieledningen till Arsenal.
Leipzig gick på pumpen borta mot Wolfsburg med 2-1 under lördagen och ligger på en femteplats i Bundesliga, med 11 poäng upp till Leverkusen i serieledning.

Både City och Leipzig är klara för slutspel, och nu är det endast en kamp om vem som vinner gruppen. City är tre poäng före Leipzig inför den här matchen och kan stänga gruppen helt och hållet med en seger.

Resultatet mellan City och Liverpool var kanske inte orättvist, men City var det bättre laget under större delen av matchen och jag tror att man vinner den matchen åtminstone sju gånger av tio.
Jag tycker fortfarande City ser väldigt bra ut, samtidigt som Leipzig inte riktigt kommer upp i nivå, åtminstone inte kontinuerligt. Man har tre förluster på de fem senaste matcherna i alla tävlingar och när formen inte riktigt är super är City borta nog den tuffaste matchen man kan åka på.

City studsar tillbaka

Vi minns alla matchen mellan lagen förra året på Etihad, när City fullständigt demolerade Leipzig och vann med 7-0.
Bortamötet den här säsongen slutade 3-1 till City och kan man göra det på bortaplan ser jag ingen anledning till att man inte kan göra det på hemmaplan, speciellt när man har chansen att säkra gruppsegern.

Att säkra gruppsegern inför sista omgången tror jag Pep hade älskat, och det tror jag man kommer gå för. En del rotation kanske är möjlig, men jag tror vi får se en stark City-elva.
Jag räknar även med att Grealish är tillbaka i truppen efter sjukdom och att Stones, som var tillbaka på bänken mot Liverpool, får starten här.
Leipzig har tunga avbräck. Werner, Olmo och Orban väntas alla missa matchen.

Sett till Leipzig halvtaskiga form, historiken i mötena mellan dessa två lag och det faktum att City nog gärna säkrar gruppsegern så att man kan fokusera på ligaspelet, tycker jag City asian -1,5 till 1.92 är ett väldigt fint spel. Spelet hittas hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip