Bournemouth - Man City 1-2 (2-5)

Watford - Liverpool 3-3 (3-3)
Liverpool - Palace 1-0 (4-2)
Liverpool - Arsenal 4-0 (4-3)

Manchester City har inlett med sju poäng men jag skulle inte påstå att spelet varit helt fläckfritt med tanke på att det är City vi pratar om. Hade problem att få hål på Brighton i premiären och det krävdes ett bolltapp av hemmalaget på mittplan för att Aguero skulle kunna kontra in 1-0. Höll på att förlora mot Everton efter att Rooney gjort 1-0 samt att Kyle Walker blivit utvisad. Starkt att kunna kvittera på slutet men det var mer Evertons passiva försvarsspel än Citys anfallsförmåga som lyckades lösa en poäng. Mot Bournemouth lyckades man göra mål när det egentligen borde varit slut. Sterling gjorde 2-1 i den 97:e minuten trots att det bara var fem minuter stopptid.

Pep har en del att fundera över och landslagsuppehållet kom ganska lägligt för hans lag. Har en mängd världsstjärnor som ska få plats på mittfältet. Hans uppgift att få ihop en balanserad elva, där spelarna höjer varandra. Vi får se om han lyckades med det när Liverpool kommer på besök.

Liverpool har mer och mer blivit ett lag som kontrar på motståndarna. Just därför får man problem när bottenlagen kommer till Anfield för deras uppgift är enbart att försvara. Men mot City behöver man inte tänka så mycket på just den biten. Jag tror att man kommer backa hem och låta City rulla runt och ha mycket boll. Att kunna gå på kontring med Mané, Firmino och Salah är något Klopp är väldigt tillfreds med.

Med tanke på att man fått mer kontringar så har hörnorna uteblivit. Det går för rakt mot mål för att man ska kunna etablera och komma runt på kanterna och få hörnor. Laget har inte gått över den här linan i Premier League de tre första matcherna trots att motståndet varit betydligt sämre på pappret än vad City har att erbjuda.

Jag är lite inne på att Liverpool kan skrälla här men jag lirar väldigt sällan både målspel och hörnspel i samma match och hörnspelet har jag fastnat mer för, därav blir spelet Liverpool Under 4,5 hörnor @1.83 hos bet365 med 4u.