Speltips: Manchester City rak seger till 1.76 hos Expekt .


Stormöte i Premier League när Manchester City tar emot Liverpool hemma på Etihad Stadium. Pep Guardiola har haft två veckor på sig att analysera 4-4 mötet mot Chelsea innan uppehållet.
Liverpool kommer från en komfortabel 3-0 seger mot Brentford på hemmaplan och samtidigt som känslan är att man får fler och fler spelare i form, gör man märkliga prestationer då och då vilket slutar i poängtapp, tex 1-1 mot Luton och 2-3 mot Toulouse innan Brentford-matchen.

City går även mot ett rekord. Man står just nu på 23 raka segrar på hemmaplan i alla tävlingar, och en seger här skulle innebära att man går upp som delad rekordhållare tillsammans med Sunderland som vann 24 raka mellan 1890-1892.

Samtidigt som detta har Liverpool inte lyckats vinna någon av sina tre senare bortamatcher i ligaspelet. Man har även släppt in mål i sju raka bortamatcher i Premier League, en resultatrad som går tillbaka hela vägen till förra säsongen.

Målspel? Bara att köra! Över 3,5 mål i matchen behöver faktiskt inte alls vara dumt till cirka 2.15 hos Expekt . Citys offensiv, med Håland som förväntas vara spelklar, gjorde fyra mål själva i förra säsongens möte mellan lagen på Etihad som slutade 4-1.
Liverpools offensiv har också sett bättre och bättre ut under hela säsongen. Den enda anledningen till att det inte blir min rek är att Pep nog inte är nöjd med fyra insläppta mål senast. Det lär innebära en mer skärpt City-defensiv, vilket leder mig in på min rek.City rak seger till 1.76 kommer jag spela hos Expekt . 23 raka segrar på hemmaplan talar sitt tydliga språk och jag tycker fortfarande Liverpool ser lite för svajiga ut för att jag ska våga lite på dem.
City är trots allt City och med viktiga spelare som väntas återvända för skada känns det vettigast att lita på Pep Guardiola och Manchester City på hemmaplan.
Med kniven mot strupen brukar man kliva fram och visa vart skåpet ska stå, och med historia och fakta i ryggen blir spelet City rak seger till 1.76 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip