Speltips: Under 4.0 mål (Goal line) i matchen till 1.750 hos bet365 .
—-
Manchester Citys tajta spelschema fortsätter när Luton Town nu kommer på besök till Etihad Stadium.

City kommer från en makalös tillställning mot Real Madrid i Champions League under veckan. Det var en match med en rad olika ansikten som svängde fram och tillbaka.
Jag tycker egentligen inte att City kom upp i den nivån vi vet att man kan.
Man gjorde tre mål på ett xG runt 0.89, vilket talar för att man fick lite väl mycket utdelning sett till chanser man skapade.

Luton kommer från en extremt viktig seger mot Bournemouth förra helgen. Man vände den matchen sista kvarten och den typen av segrar kan bli livsviktiga för Luton. Det var heller ingen oförtjänt seger, utan Luton gjorde en bra match.
Innan matchen mot Bournemouth mötte man Tottenham och Arsenal på raken och gjorde absolut godkända prestationer trots förluster. Så min känslan är nästan att Luton är något på uppgång.

Citys tuffa matchande

Med att Luton är på uppgång menar jag inte att man kommer flyga upp i tabellen. Så bra är man givetvis inte. Dock är det enligt mig Luton som har chansen att hålla sig kvar av årets nykomlingar, och man har efter den här matchen mot City ett rätt fördelaktigt schema, så det är absolut inte över för Luton.

Den här matchen mot City tror jag kan bli aningen tråkigare än oddsen pekar mot.
City är mitt inne i ett tufft schema och den här matchen mot Luton tror jag kan passa ganska bra för en aning av rotation i alla fall. Man behöver givetvis vara fullt fokuserade då man inte har råd att tappa poäng i toppen, men jag tror heller inte man vill ta ut sig FÖR mycket om man inte behöver.

Jag förväntar mig en stark City-elva, men man kommer möta ett vilt kämpande Luton. Det kommer troligtvis inte räcka för poäng, men att City fullständigt kör över Luton tror jag faktiskt inte.

Jag väljer att vara aningen djärv och faktiskt lägga en gnutta hopp om att Luton kan stå emot till en viss nivå. Mitt spel blir under 4.0 mål i matchen till 1.750 hos bet365 . Vinst vid 3 mål eller färre, insatsen tillbaka vid 4 mål och förlust om det blir fler än 4 mål! Spelet finns under kategorin ”asian”.
This is the stats tab
This is the post tip