SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

I den sista Champions League kvartsfinalen möts Manchester City och Lyon, som gör upp i ett singelmöte på Estadio Jose Alvalade i Lissabon. Manchester City har ett gyllene läge att vinna turneringen med en gynnsam kvartsfinalmotståndare, för att sedan ta sig an vinnaren av Barcelona och Bayern München. Formen är på topp hos Manchester City som senast slog ut de spanska mästarna Real Madrid, medan Lyon tog sig vidare på Juventus bekostnad. Manchester City är megafavoriter till seger.

Det råder ingen tvekan om att Manchester City har steppat upp och lagt in sin högsta växel. Med undantaget av FA Cup semifinalen, där det blev en förlust mot Arsenal, har Manchester City mer eller mindre krossat allt motstånd i ligan. Fem av de sju senaste matcher har Manchester City vunnit med fler än ett måls marginal. Då har det blivit storsegrar som 4 - 0 mot Liverpool och Watford samt 5 - 0 mot Newcastle och Brighton. I den senaste matchen blev det 2 - 1 hemma mot Real Madrid.

Motståndarna Lyon gjorde en stark och effektiv insats i 1 - 0 vinsten hemma mot Juventus i åttondelsfinalen, men hade marginalerna med sig i returmötet, som Juventus vann med 2 - 1 men Lyon gick ändå vidare på grund av bortamåls regeln. Inte helt rättvist, men sådana är reglerna. Lyons mål gjordes på en mycket tveksam straff, som har diskuterats länge. Lyons spelplan kommer säkert återigen att vara att försöka hålla saker tätt så länge som möjligt och satsa på omställningar och kontringar.

Då Manchester City inte har något annat att fokusera på är de givetvis en stor utmanare till titeln. Efter att ha hamnat på andra plats i Premier League och åkt ur FA-cupen i semifinalen är revanschsuget på topp. Att ta sig förbi Lyon, som såg lite rostiga ut mot Juventus, eftersom det bara var deras andra tävlingsmatch på fem månader, ska inte vara några större bekymmer. Jag är övertygad om att Manchester City gör det med bravur och som många gånger förr vinner matchen med fler än ett måls marginal.

Speltips Manchester City - Lyon:
1 asian hcp -1,5 (samma som Manchester City -1,5 mål) - odds 1.775 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Manchester City:
Ederson Moraes, Kyle Walker, Eric Garcia, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Fernandinho, Ilkay Guendogan, Gabriel Jesus & Raheem Sterling.

Bekräftad startelva - Lyon:
Anthony Lopes, Jason Denayer, Fernando Marcal, Marcelo, Leo Dubois, Maxence Caqueret, Bruno Guimaraes, Maxwel Cornet, Houssem Aouar, Memphis Depay & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip