Speltips: Manchester City asian -1,5 till 1.68 hos Expekt .
—-
Dags för kvartsfinal i FA-cupen mellan Manchester City och Newcastle på Etihad Stadium.

Newcastle kommer från en tuff förlust senast mot Chelsea i Premier League. Det är fortsatt extremt svårt att få grepp om det här Newcastle-laget, och jag har svårt att köpa att man skyller på skador osv längre.
Försvarsspelet ser fortfarande alldeles för svagt ut, och offensivt finns kvalité i grunden men den får man inte riktigt ut för tillfället. Det är för ofta det krävs individuella prestationer för att göra mål, likt Alexander Isaks mål senast.

Hemmalaget kommer senast från ett fullt godkänt kryss på Anfield mot Liverpool. Det var en match som hade kunnat gå åt vilket håll som helst.
Jag tycker fortsatt att det här City-laget ser väldigt starka ut. Detta trots att Erling Håland inte riktigt går att känna igen just nu, men spelarna runt honom är många i tillräckligt fin form för att väga upp det.

City stämmer i bäcken

Jag tror City har en god chans att stämma i bäcken här. Det må vara en cupmatch med allt vad det innebär, men känslan är att Newcastles offensiv bara är alldeles för bräcklig för tillfället för att man ska kunna stå emot Citys offensiva styrka.

Pep Guardiola och City har självklart stort fokus på ligaspelet, men efter denna match väntar ett landslagsuppehåll vilket gör att man i princip kan gå all in.

Jag tror helt enkelt inte Newcastle i dagsläget har kraften och tyngden för att stå emot City, och spelar Manchester City asian -1,5 till 1.68 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip