Manchester City tar emot Norwich på Etihad Stadium och gör således säsongspremiär på hemmagräs. Ett revanschsuget hemmalag går för storseger och här kan det bli mycket spel mot ett mål.

Norwich inledde Premier League-säsongen med att ta emot Liverpool hemma på Carrow Road. Där fick de lämna poänglösa efter en 3-0-smäll och risken för att de står på noll poäng även efter omgång två är stor. Manchester City har åkt på två raka 1-0-förlsuter, först mot Leicester i Community Shield -finalen och nu senast föll de med samma siffror mot Tottenham i PL-premiären förra helgen.

Pep Guardiola och hans manskap lär vara duktigt revanschsugna och hemma på Etihad blir de av förståeliga skäl glasklara favoriter mot ett lag som Norwich. När gästerna var på besök här i fjol lämnade de Manchester med en 5-0-förlust och då fick City iväg tio skott på mål.

När City föll mot Tottenham senast fick de iväg fyra skott på mål och i cup-förlusten mot Leicester blev det bara tre. Nu är det dags att detta stjärnpackade lag visar sig från sitt rätta jag och att det blir tre poäng med marginal känns nödvändigt i ett tidigt skede av säsongen.

SPELTIPS
Jag tror att City med stjärnor som Sterling, Jesus, Grealish och Mahrez har vad som krävs för att passera över 5,5 skott på mål. Norwich kommer få slita hårt för att hålla siffrorna nere, det är min känsla.

Över 5,5 skott på mål från hemmalaget till 1.55 hos Unibet spelas.

Vad torr ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip