Vi är framme vid finalen av FA-cupen på Wembley! Peps Manchester City siktar på trippeln (ligacupen, ligatiteln och FA-cupen).
Det är bara att buga för Pep denna säsong. Samtidigt som Liverpool kammar hem otroliga 97 poäng, vilket hade räckt för ett ligaguld de flesta säsongerna, är City ännu bättre och rycker titeln framför näsan på Pool...med en poäng. Jag tror vi får en häftig final här där Watford vågar gå framåt och föra spelet.
Jag spelar att båda lagen gör mål till 2,14x hos Unibet .

Manchester City tog hem titeln i Premier League efter en 1–4-vinsten mot Brighton. "The Seagulls" fick dock anledning att jubla åtminstone en gång under matchens gång då de tog ledningen på Falmer Stadium inför hemmapubliken.
Sedan skulle allt handla om detta magnifika bygge Manchester City. Citys svagpunkt denna säsong har helt klart varit på fasta situationer. Också på det sättet Brighton tog ledningen.
Där kommer Watford satsa rejält och ta vara på varje situation.

Lagen har möts två gånger denna säsong i ligan och Watford gjorde minst ett mål i båda mötena.
Watford bjöd på underhållande spel denna säsong i Premier Leauge. Såg länge ut att ha god chans på "best of the rest"-platserna men slarvade bort det i de avslutande omgångarna.
Offensiven med Deulofeu, Gray, Deeney, Pereyra och Hughes har skapat problem för de flesta motståndarna samtidigt som spelarna har laddat för den här matchen sedan i början på mars då de besegrade 3-2 Wolves i förlängning.

Troliga elvor
City: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Zinchenko – Silva, Gundogan, Bruyne – Silva, Aguero, Sterling
Watford: Gomes – Femenia, Kabasele, Cathcart, Holebas – Doucouré, Capoue – Pereyra, Hughes – Deulofeu, Deeney

Bara att hylla Manchester City efter den här säsongen. Men frågan är om de har firat ligatiteln lite väl hårt nu i dagarna? Tveksamt va...? Sett över 90 minuter ska City bara vinna detta. Men lite nerver tycker jag att vi har fått se i laget. Inte minst mot Brighton senast.
Vi är långt på säsongen och jag tror Watford har kunnat ladda upp inför denna match på ett bättre sätt än City som har slitit rejält i liga-racet. De bör satsa allt och de kommer att få sina lägen förr eller senare.

SPEL: BLGM till 2,14x
Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip