Final på Wembley väntar för Manchester City och Watford.

Det kan bli Manchester Citys tredje titel den här säsongen. Premier League och Carabao Cup är redan vunna, och nu återstår dagens match för att bli historiska som det första herrlag i England att vinna samtliga inhemska titlar. Truppstatus är bra för Pep. Fernandinho är tillbaka i truppen och kan vara tillbaka på planen i kväll. Det blir ett lyxproblem att välja ut elva spelare ur den truppen.

Watford hade en bra säsong och ska vara nöjda med en mittenplacering samt final i cupen. Avlutade Premier League på ett sämre sätt och tappade några platser i tabellen. Men känslan var att de redan, mentalt, var framme vid den här matchen. José Holebas, som fick rött kort förra helgen, får spela eftersom avstängningen har hävts från FA.

Jag siktar in mig på tacklingar i matchen. Manchester City bör ha runt 70% bollinnehav och föra matchen, även om det blir ett tidigt mål för de ljusblåa. City pressar så fort de tappar boll och vill vinna tillbaka den direkt men det blir svårare att göra på Wembley. Mötet på Etihad hade City endast sju tacklingar. I det andra mötet på Vicarage Road hade City sexton tacklingar.

Wembley har en stor matta med mer ytor än de flesta andra arenor i England. Bör därför bli färre dueller som leder till tacklingar.

En tackling räknas när icke bollförande går in i närkamp och hans lag vinner bollen. Skulle det det bli frispark eller att laget som hade bollen fortsätter behålla den räknas det inte som en tackling.

Spelet hittas under "specialare".

Jag spelar Manchester City under 13,5 tacklingar @3.40 hos bet365 med 2u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip