Håll i hatten!
Klockan 16.00 kommer City göra slarvsylta av Watford – som "The Hornets" kommer få betala för Pukki och Norwichs fräckhet från förra omgången.
Jag spelar Manchester City -2,5 till 1,99 hos bet365 .

Ja, vad hände med Man City senast mot Norwich? Om jag hade svaret hade jag troligtvis skrivit en krönika om hur Guardiola kunde göra samma misstag två säsongen i rad. Faktum är att Manchester City gjorde en liknande groda förra säsongen när Newcastle besegrade mästarna på St James Park under januari månad – 2-1. Det är kanske något vi får vänja oss vid varje säsong. Men såklart studsade City tillbaka i veckan borta mot Shakhtar Donetsk där de vann med 0–3. Trots lite rotation glänste det om de ljusblå när Mahrez, Gundogan och Jesus skrevs in i målprotokollet. Fernandinho slängdes in för att täta till bakåt och det skulle visa sig vara ett lysande drag.
Ligaspelet då? Ja, det har bara gått fem omgångar men faktum är att Guardiolas City redan är fem poäng ifrån Liverpool och toppen. Nu gäller det att gasa – och det kommer de göra här mot Watford.
De blir tyvärr Citys slagpåse efter kraschen senast, det är jag säker på.
Kevin de Bruyne startade inte mot Shaktar och bör därav vara given här. Guardiola kan forma en vass startelva.

Watford hämtade senast upp ett 0–2-underläge till 2–2 mot Arsenal. Vet inte hur mycket Watfords förtjänst det var. Såg heta ut men Emerys mannar slängde bort tre poäng självmant, mer eller mindre. Eller ska jag säga Luiz...
Nej, men säsongens Watford är inte riktigt samma som i fjol. Janmaat, Cleverely, Doucoure, Hughes och Deeney är namn som är väl inkörda i Watfords spelsätt men det har inte riktigt klickat för dessa herrar. De inledde med tre raka förluster mot Brighton, Everton och West Ham för att senare plocka två poäng totalt mot Newcastle och som sagt Arsenal. Försvaret läcker och offensiven har inte gett samma utdelning som i fjol.
Tro Deeney missar denna match.

Möjliga startelvor
Manchester City: Ederson; Cancelo, Fernandinho, Otamendi, Mendy; Rodri, De Bruyne; B Silva, D Silva, Sterling; Aguero
Watford: Foster; Janmaat, Dawson, Kabasele, Femenia; Doucoure, Capoue; Hughes, Cleverley, Deulofeu; Pereyra

Om City kommer fortsätta deppa efter förlusten senast i ligan mot Norwich? Tvärtom.
Vi känner Guardiola och hans City vid det här laget. Hela bunten har otroliga vinnarskallar och jag är säker på att de kommer göra sitt yttersta för att studsa tillbaka här i ligan.
Vårens möte i FA-cupen slutade 6–0. Ett liknande resultat är kanske att ta i men en riktigt promenadseger för Guardiola blir det.

SPEL: City -2,5 mål asian till 1,99
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip