Manchester City tar emot Manuel Pellegrinis West Ham och här har The Hammers verkligen en chans att slå från underläge.
Jag spelar West Ham +2,5 till 1,76x, hos Bethard .

Det är ett oerhört starkt City som jagar Liverpool i toppen, och snart är de ifatt. Endast en poäng bakom inför denna omgång.
Dock, frågan är inte om utan hur Guardiola kommer att rotera här. 120 minuter i benen på spelarna för bara någon dag sedan i ligacupfinalen mot Chelsea och skador på defensiva spelarna Fernandinho och Laporte. Jag tror vi kommer få se ett slitet City rulla mycket boll här.
Svårt att sia om en exakt startelva men många förändringar kommer att ske. En startplats för Mahrez är dock mycket troligt...
Saknas gör Jesus, Laporte, Stones, Delph, Fernandinho och Bravo. Mendy är på bättringsvägen men en startplats är för tidigt.

The Hammers har gjort ett mål på de senaste 360 minuter på bortaplan, i ligan.
Det fina spelet under december månad, där Anderson och Snodgrass leverade gång på gång, har sett som bortblåst ut. Fram till senast mot Fulham.
West Ham hamnade tidigt i underläge med 0-1 men vände sedan på steken till 3-1. Såg själv matchen och det var en riktigt stark insats. Tycker truppen ser klart spännande ut då klubben kunde byta in både Lanzini och Arnautovic.
Matchen spelades i fredags så West Ham har fått klart mer vila än City.
Skadelistan ser oförändrad ut med Winston Reid, Carlos Sanchez, Jack Wilshere, Balbuena och Andriy Yarmolenko skadade. Manuel Lanzini och Samir Nasri är på bättringsvägen. Återstår att se om Lanzini får en startplats här mot City.

Jag tycker West Ham har ett perfekt läge för att bjuda upp till dans här mot City.
Citys spelare är slitna efter 120 minuter mot Chelsea för tre dagar sen och laget kommer behöva rotera en del. Guardiola är även kort på alternativ i försvaret.
West Ham på uppsving efter en stark prestation mot Fulham senast.

Spel: West Ham asian +2,5 till 1,76
2/5 units - hos Bethard

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip