Två skilda världar mellan Peps Manchester City och David Moyes West Ham - tvåan mot tredje sist.
Trots detta är jag inte så säker på en utskåpning här i och med att Man City hade stora problem med effektiviteten mot Tottenham förra helgen. Klart jag ser en revanschlust hos de ljusblå men linan ligger något för högt här.
Jag spelar Manchester City vinner & under 4,5 mål till 1,90 hos bet365 !

Pep har förhoppningsvis insett att det blir tufft att jaga ikapp Liverpool i ligan som ligger hela 22 poäng före. Nu handlar det om att säkra en Europaplats. Frågan är hur mycket det kommer synas i Citys prestationer i ligan.
Oavsett...En pressad Guardiola dessa dagar då han måste gå långt (helst vinna) i Champions League. Annars kommer han, tufft nog, ses som ett misslyckande.
Citys akilleshäl denna säsong har tveklöst varit den virriga försvarslinjen som har varit alldeles för ojämn. Nu är försvarsgeneralen Aymeric Laporte tillbaka och det ska bli intressant att se hur han påverkar.
Räknar man bort FA-cupmatchen på hemmaplan mot Fulham (4-0) har Manchester City gjort ett mål på de tre senaste matcherna. Så någonting gnager hos de ljusblå.

Moyes och hans West Ham befinner sig fortfarande i bottenstriden med en poäng upp till Bournemouth och säker mark - så här vet The Hammers vad de behöver.
Lagets form i ligan är för tillfället svag då deras fem senaste matcher har resulterat i 0 antal trepoängare. Senaste ligamatchen när laget mötte Brighton såg det länge ut som Moyes mannar skulle bryta den negativa trenden men då lyckades de tappa en 3–1-ledning till 3-3 och oavgjort.
Här mot City tror jag det blir tufft. West Hams bortaform är ännu svagare där sex av de åtta senaste matcherna har slutat med förlust. Framåt hotar The Hammers inget vidare heller då laget har misslyckats med att göra mål i hälften av dessa. Nä, som gästande lag på Etihad får man inte mycket att säga till om.

Startelvor:
Manchester City: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodri, Foden; Bernardo, Aguero, Mahrez
West Ham: Fabianski; Fredericks, Diop, Balbuena, Cresswell; Soucek, Rice, Noble; Snodgrass, Antonio, Haller

Guardiola vill såklart studsa tillbaka i ligan efter förlusten mot Tottenham förra helgen. Men City har inte riktigt formen där helt så jag har svårt att se att vi får någon överkörning här. Om West Ham är smarta så ligger de lågt och försöker få hemmalaget frustrerade, för då kommer misstagen. Det har vi sett hos City. Laporte är dock tillbaka som förhoppningsvis kan styra upp försvarslinjen hos de ljusblå. Full kontroll från Guardiola och Man City!

SPEL: Manchester City & under 4,5 mål till 1,90.
(ni bygger spelet under fliken "Skapa ett spel")

Hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip