Manchester United:

Fortsatte det rejäla lyftet som skett under Erik ten Hags ledning med en solid 3-0-seger mot Sheriff Tiraspol i torsdags. Cristiano Ronaldo var tillbaka i startelvan och som målskytt efter skärmytslingen efter Spurs-matchen, så nu verkar allt återigen frid och fröjd på Old Trafford. Ten Hag mönstrade ett starkt lag i torsdags, även om några spelare vilade. Jadon Sancho var inte med i startelvan – där 18-årige Alejandro Garnacho imponerade till vänster. Tyrell Malacia fick starta i stället för Luke Shaw och Marcus Rashford fick inleda på bänken, innan han hoppade in och gjorde mål på ett fint Shaw-inlägg. Antony och Lisandro Martínez spelade en halvlek – precis som
Harry Maguire, som är tillbaka från skada - och Casemiro plockades av tidigt. Donny van de Beek fick också göra comeback i andra halvleken.

United har imponerat de senaste veckorna, trots tufft spelschema, och Ten Hags idéer börjar falla på plats. De rödklädda dominerar matcher, kontrollerar bollinnehavet, är aggressiva i återerövringsspelet och hanterar defensiva omställningar på ett välkoordinerat sätt som United inte gjort på åratal. Ten Hag har fortsatt att matcha det lag han tror på, för att snabba på processen, och startelvan lär inte bjuda på några större överraskningar. Det stora frågetecknet är vem som ersätter skadade Raphaël Varane bredvid Lisandro Martínez. Victor Nilsson-Lindelöf är det självklara valet och svensken har imponerat när han fått chansen och fungerat bra bredvid argentinaren, men Maguire har en annan fysik och tyngd i huvudspelet – vilket kan komma väl till pass mot ett välvuxet West Ham som gärna sätter spelare som Gianluca Scamacca och Michail Antonio tidigt i spel och som pumpar in inlägg. Där är Maguire starkare, även om jag håller Lindelöf högre – och tror svensken kommer starta. Rashford kommer återgå till startelvan och frågan är vem som blir den tredje länken i anfallstrion. Jadon Sanchos form har inte imponerat.

Preliminär startelva: De Gea; Shaw, Martínez, Lindelöf, Dalot; Casemiro, Eriksen, Fernandes; Sancho, Rashford, Antony

West Ham:

Spelade precis som Manchester United i torsdags, när man besegrade Silkeborg med 1-0 efter att Manuel Lanzini gjort matchens enda mål från straffpunkten, vilket säkrade The Hammers gruppseger. David Moyes lag har börjat klättra i tabellen efter den knackiga starten och återfinns nu på tionde plats, med resultatraden 3-1-2 under de senaste sex ligamatcherna, där förlusterna kommit borta mot Liverpool samt Everton – båda 0-1. Spelschemat i övrigt har varit gynnsamt där West Ham besegrat Bournemouth (2-0), Fulham (3-1), Wolves (2-0) och kryssat med Southampton (1-1).

Nayef Aguerd är tillbaka från skada, men är nog inte aktuell för start på Old Trafford. Jarrod Bowen missade matchen mot Silkeborg och är osäker inför söndagens match. I övrigt dras även Craig Dawson, Maxwel Fornet och Lucas Paqueta med skadebekymmer.

Preliminär startelva: Fabianski; Cresswell, Kehrer, Zouma, Johnson; Rice, Soucek; Antonio, Downes, Benrahma; Scamacca

Speltips:

Jag tror på en matchbild som United kommer dominera och kontrollera, mot ett lägre West Ham, som försöker såra via omställningar. West Ham trivs när man slipper vara det spelförande laget och snittar 44 procent i bolllinnehav, men jag har varit imponera av hur väl United hanterat bolltapp de senaste veckorna – där den aggressiva återerövringspressen och den nyfunna organisationen förhindrat motståndarna från att såra i omställningarna. Det kommer bli nyckeln även här, samtidigt som United behöver fortsätta ta kliv i hur man luckrar upp lägre stående försvar – där det så sakteliga går åt rätt håll. Jag tror mycket väl United kan avgå med tre poäng här (ettan finns till 1,71 – David Moyes har trots allt aldrig vunnit borta mot United) och att det blir en målsnål match. Under 2,75 finns till 1,80 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip