Måndagen bjuder på stormatch mellan Manchester United och Arsenal och eftersom det är stormatch så kan man tänka sig att dessa två lag även är med i toppen av tabellen men så är inte fallet. Är ganska säker på att vi får underhållning ändå.
Emery kan starta med ett starkt och friskt lag (minus Lacazette) samtidigt som United förväntas sparka igång matchen med 17-årige Greenwood på topp.
Jag spelar Arsenal asian hcp 0 (detsamma som draw no bet) till höga 2,08 hos bet365 !

Manchester United har efter sex spelade ligamatcher resultatet 2-2-2 – med förluster mot Crystal Palace och West Ham. Tappat poäng har "The Red Devils" även gjort mot Wolves och Southampton.
Det är för dåligt. Hur många United-supportrar känner redan nu att säsongen är över? Europa League i all ära men jag har otroligt svårt att se United i toppen av tabellen i vår och slåss om topplatserna.
Pogba var tillbaka senast i ligacupen mot Rochdale men inte ens han kunde göra mirakel. United såg periodvis riktigt illa ut men kunde undvika fiasko efter vinst på straffar. Nu ska Pogba vara tillbaka även i ligaspelet och det kommer förhoppningsvis ge laget lite självförtroende.
McTominay, Wan-Bissaka och James har varit höjdpunkterna än så länge och samtliga bör starta matchen mot Arsenal.
Otroligt viktigt att spelare som McTominay levererar nu när mittfältet ser ut som det gör.
Jag tror absolut Solskjaer känner pressen från supportrarna och styrelsen och bör mana på sitt lag rejält här inför måndagens match. Tre poäng är livsviktigt för att inte börja "tappa" omklädningsrummet.
Men med skadeproblem hos Martial, Rashford och Lingard vettja tusingen alltså.
All heder till Greenwood som ser spännande ut – absolut i en match mot Astana men nu är det Arsenal vi pratar om.

Arsenal då – jaa. Vändningen senast mot Aston Villa var riktigt starkt. Chambers kvitterade innan Aubameyang satte avgörande 3–2. Innan dess besegrade Gunners Eintracht Frankfurt med 0–3 borta och tidigare i veckan slog laget Nottingham Forest med 5–0. Så målformen finns där. Det är värre bakåt för Arsenal – defensiven har inte fungerat. Det är bara Chelsea och Bournemouth som har släppt in fler av alla lag topp åtta.
Old Trafford väntar men faktum är att Arsenal har bra form på bortagräs – fyra av sex senaste segrar.
Saknar fortfarande Lazacette efter matchen mot Spurs samtidigt som Bellerin var tillbaka i matchandet senast mot Forest.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young; McTominay, Matic, Pogba; James, Mata, Greenwood

Arsenal: Leno; Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac; Willock, Guendouzi, Ceballos; Saka, Pepe, Aubameyang

Matchbilden i Uniteds premiärvinst mot Chelsea (4–0) passade dem perfekt. Kontringstarka trion i form av Rashford, Lingard och Martial gjorde matchen till en mardröm för Chelseas backar. Här mot Arsenal kommer ingen i den trion starta i en match som United kommer vilja styra.
Om vi kikar på de fem senaste omgångarna, hur bra har United varit på att styra matcher? Fråga Wolves, Southampton och West Ham vettja.

SPEL: Arsenal asia hcp 0 till 2,08 (överspelet till 1,72 är inte heller dumt)
(detsamma som draw no bet)

2/5 units – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmberg

This is the stats tab
This is the post tip