Speltips: Arsenal asian -1,5 till 1.95 hos bet365 .

Ett av Premier Leagues kanske mest klassiska möten tar plats under söndagen när Manchester United välkomnar Arsenal till Old Trafford.

På något vänster har United fortsatt chansen på sjätteplatsen i tabellen, men behöver isåfall ta sig förbi både Chelsea och Newcastle. Det har jag svårt att se hända.
4-0 förlusten mot Crystal Palace i måndags var förnedrande - men faktiskt inte helt förvånande. United sitter i rejäl knipa både spelmässigt och i rehabrummet, och den formen man kliver in i den här matchen med är sämre än på bra länge.

På andra sidan står ett Arsenal i dunderform. Man har lyckats skaka av sig uttåget ur Champions League på absolut bästa sätt och kommer till den här matchen med 4 raka segrar. Chansen på ligatiteln finns fortfarande, och vill man försöka ta den chansen är det bara 3 poäng som gäller på Old Trafford under söndagen.

Skadeskjutet United

Arsenals trupp är i princip skadefri och bör vara utvilad, vilket gör att precis ALLT pekar på att Arsenal bör slå United rätt komfortabelt.
Jag är fullt medveten om att Arsenals facit på Old Trafford inte är det bästa, men tar man inte en tydlig seger mot United på “The theatre of dreams” idag vet jag inte när man ska göra det.

United lär fortsätta med Casemiro och Evans som mittbackar, vilket knappast varit något segerrecept så här långt. I övrigt är det en extremt skadeskjuten trupp som kommer till den här matchen när man nu även fått Mason Mount skadad.

Det är nog svårt att ge Arsenal ett bättre läge att möta Manchester United på Old Trafford, och då kliver jag på hårt och spelar Arsenal asian -1,5 till 1.95 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip