Kvartsfinal, del 1 av 2, i Champions League där Manchester United tar emot Barcelona på Old Trafford. Det är en höjdarmatch att se då båda lagen spelar en offensiv och attraktiv fotboll i dagsläget. Marknaden erbjuder dubbla pengar på en rak Barcelona vinst och jag är själv skeptisk till värdet då Manchester United har tillräckligt med bra spelare för att kunna utmana om poäng på hemmaplan. Framför allt har båda lagen offensiva kvalitéer så jag räknar starkt med att vi får se en massa mål i matchen.

Sedan Ole Gunnar Solskjær tog över Manchester United så har laget spelat ungefär som när Alex Ferguson var tränare - rent taktiskt, alltså. Med det menar jag främst det agressiva anfallsspelet som laget har visat på sistone. Det är leenden bland spelarna igen och Manchester United slutar inte anfalla efter en ledning, utan kör vidare som om det vore 0 - 0 i matchen. Just på hemmaplan i Premier League har det dessutom blivit två eller fler mål mot samtliga lag, utom den mållösa matchen mot Liverpool - som därmed blir undantaget i regeln att Manchester United gör en massa mål mot allt och nästan alla.

Det är jag övertygad om kommer att fortsätta även när Barcelona kommer på besök. För om Manchester United ska klara av att slå ut Barcelona så måste de börja med att skapa kaos och oordning redan direkt, i denna match. Så varför inte fortsätta göra mål. Barcelona har på bortaplan släppt in en hel del mål, på sistone. Det blev hela 4 mål bakåt mot Villarreal och innan dess ett mål mot Betis och två mål mot Sevilla. Manchester United vilade dessutom spelare i sin senaste ligamatch.

Det blev en 1 - 2 förlust borta mot Wolverhampton, där spelare som Nemanja Matic vilades helt och Anthony Martial hoppade in med kvarten kvar. De kommer att vara redo till Barcelona matchen och kanske även en del andra spelare, som har varit skadade tidigare. Det handlar om Ander Herrera, Marcus Rashford och Eric Bailly. Matteo Darmian och Antonio Valencia är tillbaka och tränar med laget, så det kan bli en del spelare tillbaka till kvartsfinalen.

Barcelona ångar på i vanlig ordning och fortsätter att göra mål på allt och definitivt alla. Det blev 2 - 0 senast hemma mot Atletico Madrid, där Barcelona avgjorde den spanska La Liga. Något mål bakåt släpptes inte in, främst då Barcelona spelade med en man mer, efter att Diego Costa svor på domaren och fick ett direkt rött kort. Det lustiga är att Atletico Madrid stundtals hade kontroll på matchen och ägde bollen mer stundtals i perioder, så Barcelona är inte helt nöjda med defensiven.

Framåt dock finns ju alltid Messi, som själv kan göra hur många mål som helst när han är i den formen som han är i för tillfället. Det skadar inte heller att anfallskollegan Luis Suarez sakta men säkert börjar hitta formen och gjorde ett snyggt mål på Atletico Madrid. Att göra ett bortamål här är av stor vikt och det är jag säker på att Barcelona också kommer att klara av, med tanke på att Manchester United spelar öppet och lämnar ytor som Barcelona spelare kommer att utnyttja.

Frågan är bara hur många mål Barcelona gör. Fast lika många kan Manchester United också klara av att göra på hemmaplan, mot vem som helst, när United spelar den fotbollen som de spelar med Solskjær. Så det leder mig till att detta blir en målrik match som ska innehålla minst tre mål. Över/under linan brukar ligga på 3,5 mål nästan alltid när Barcelona är involverade och många gånger även när Manchester United är i farten. Det borde också vara så när de möter varandra.

Jag finner ett stort värde i oddset 1,80 på att matchen slutar över 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Manchester United:
David De Gea, Ashley Young, Victor Lindelöf, Chris Smalling, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Paul Pogba, Diogo Dalot, Romelu Lukaku & Marcus Rashford.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arthur Melo, Philippe Coutinho, Lionel Messi & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip