Man United att göra mål i båda halvlekarna klickas till 1.81.

Mourinhos lag ligger på en andra plats i PL efter de ljusblåa grannarna. Det flyter kanske inte riktigt så bra som det gör för City men poängen tas och det är fortfarande otroligt mycket kvalité i det här laget. Åkte på en smäll i veckan när man var i Schweiz för mötet mot Basel. United gjorde en blek insats och logiskt nog så kom även 1-0 målet för Basel i slutminuterna. Nu är laget tillbaka i Manchester och på Old Trafford är man väldigt starka. Inte tappat en enda poäng så här långt på hemmaplan och en målskillnad som imponerar med 28-1 på nio matcher.

Skadeläget för United ser allt bättre ut. Rojo var tillbaka i onsdags efter en längre skadeperiod. Zlatan, som vi alla vet, har kommit tillbaka och lär få speltid. Pogba är tillbaka och kommer starta matchen. Vilade flera spelare som inte hängde med på resan till Schweiz i veckan för att vara fräscha till den här matchen. Matic fick knappa 25 minuter i onsdags för att orka med spelschemat som nu väntar de engelska storlagen.

Brighton gör det med beröm godkänt för att vara nykomlingar och av många tippade att åka ur. Ligger på en nionde plats i tabellen med 16 poäng inspelade. Kommer från två raka bortasegrar och förra helgen blev det 2-2 hemma mot Stoke. Det här är dock en annan uppgift för nykomlingen. Jag har svårt att se att man orkar hålla ut särkilt länge på Old Trafford.

Spelar United med den farten i anfallsspelet som man visat upp i höst på Old Trafford bör detta bli en komfortabel seger för Mourinhos mannar.

Jag spelar Man United mål i båda halvlekarna @1.81 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip