Man United fortsätter sin jakt på en topp fyra-placering och detta genom att gästas av Brighton på Old Trafford under tisdagskvällen.

Brighton gästar som ett bekvämt mittenlag. Gästerna för dagen har levererat 33 poäng på 23 matcher och noteras för en målskillnad på 25-33 så här långt. Ser vi till form så är det hygglig leverans då de noteras för seger senast då de gästade Watford på bortaplan och totalt på de fem senaste har de en förlust, tre kryss och seger senast alltså.

Man United håller med näbbar och klor igång jakten på en topp fyra-placering i Premier League. Hemmalaget för dagen har två raka kryss i bagaget och detta genom 1-1 mot Southampton här på Old Trafford senast och innan det spelade de 1-1 även mot bottenlaget Burnley, men då på bortaplan.

United är just nu tabellfemma och noteras för 40 poäng på 24 matcher. De har en poäng upp till nuvarande tabellfyran West Ham, men då också en match mindre spelad. Mot Southampton senast kom United bara upp i en ynka hörna på hela matchen, men ikväll tror jag att de kommer få spela mer anfallsfotboll och jakten på tre poäng kommer resultera i en hörnfest från hemmalaget.

Unibet ger 1.56 på att Manchester United samlar ihop minst sex hörnor ikväll och det spelet hugger jag.

SPELTIPS
Manchester United över 5,5 hörnor till 1.56 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip