I mitt tycke är det nästan ett vidöppet möte då Manchester United ställs mot Brighton & Hove Albion på Old Trafford i Premier League. Tränaren Erik ten Hag får handskas med problem, både på och utanför planen. Annat är det hos kollegan Roberto De Zerbi, som har fått en pigg start med Brighton, efter de första fyra omgångar. Detta bör bli en tajt kamp med inte så många fullträffar, trots allt.

Antony och Jadon Sancho, med sina egna issues, har knappast hjälpt Manchester United. Det har blivit en seg start och en mittenplacering, med två segrar och två nederlag. Innan landslagssamlingen blev det en förlust i London mot rivalen Arsenal. Dock har Manchester United varit starka på hemmamark, med segrar över Wolves i premiären och därefter Nottingham. Skador finns på Raphael Varane, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo och Tom Heaton, men Lisandro Martinez och Mason Mount väntas göra come-back.

Gästerna har Julio Enciso och Jakub Moder knäskadade samt stora frågetecken på anfallarna Evan Ferguson och Danny Welbeck. Ansu Fati och Carlos Baleba har värvats in, men kan komma att behöva tid att anpassa sig. Laget har spelat en offensiv och trevlig fotboll, vilket har lett till tre segrar. Imponerande att under tiden näta 12 gånger, vilket är mest av alla lag i serien. Det ska nämnas att spelschemat har varit tacksamt, med tre hemmamatcher varav ett formlöst Newcastle slogs sist innan uppehållet.

En målsnål drabbning?

Att näta på Old Trafford mot ett välorganiserat United försvar är inte det enklast. Även om Brighton har gjort det utmärkt inledningsvis väntar en tuff uppgift. Lika enkelt blir det inte att hitta nätmaskorna. Däremot har Brighton en stor chans att fortsätta försvara sig bra.

Marknaden har satt linan på över/under 3,5 mål i matchen, då samtliga Brightons matcher har slutat med minst 4 mål. Här tippar jag på att den sviten bryts.

Därmed blir det ett lir på att vi får se noll, ett, två eller max tre fullträffar totalt i matchen.

Speltips Manchester United - Brighton:
Under 3,5 mål - odds 1.80 hos Expekt.
This is the stats tab
This is the post tip