Tar Man United att vinna med minst två mål mot Burnley. Asian -1,5 alltså.
1.87 hos Bethard och FastBet .

United ångar på under nye Soskjaer. Besegrade Arsenal på bortaplan i FA-cupen i fredags efter betydande insatser av såväl Sanchez som Lukaku. Det är ju inte primärt den duon som levererat tidigare under Solskaer. Får norrmannen igång de här två spelarna ser det riktigt bra ut inför fortsättningen, då alternativen offensivt är många:
Rashford, Lingard, Lukaku, Sanchez och Martial. Lägg till att Pogba stod för en ny riktigt bra match mot Gunners.
Konkurrens om platserna och heta bänkalternativ som kan förändra matchbilder blir key för United framöver då bland annat PSG i CL väntar.

Har inför den här matchen fått tre vilodagar att förbereda sig och med tanke på den svaga hösten laget stod för är det alltjämt bara segrar som räknas i det här skedet av säsongen.

Tänkbart lag från Sportsgambler.com:
De Gea
Dalot, Jones, Lindelöf, Shaw
Matic
Fred, Pogba
Sanchez, Rashford, Martial

Det här blir Burnleys andra match i Manchester på ett par dagar. Föll stort mot Man City i lördagens FA-cup (5-0) och kan knappast ta med sig särskilt mycket energi därifrån in i den här matchen. Roterade på en del positioner, men en hel del spelare lär starta även här. Har bara söndag och tisdag att förbereda sig för den här matchen och på lördag väntar bottenkollegan Southampton i en riktig nyckelmatch som möjligen kan stjäla lite fokus här.

Överraskade resultatmässigt förra säongen, men hade ruggig medstuds då. I år har laget haft mer rimlig utdelning och då har bottenstriden kommit som ett brev på posten. Släppte in få mål förra säsongen, men i år har det sett annorlunda ut:
Utöver FA-cupmatchen mot City har laget 2-18 på sex matcher mot topp sex-lagen i ligan den här säsongen.
Har släppt in tredje mest mål i ligan och bara Fulham har sämre xg against-statistik.
Fem av de sju bortamatcher laget förlorat har varit med 2+ mål.

Tänkbart lag från Sportsgambler.com:
Heaton
Gibson, Tarkowski, Ward, Long, Taylor
Vokes, Hendrick, Defour, McNeil
Vydra

Form, klass och en extradags vila talar för United här. Passande motstånd att fortsätta segertåget mot här, Burnley är ett av de sämre lagen i ligan. Har vägt väldigt lätt mot topplagen den här säsongen och är inne på att det blir samma visa här. Klar hemmaseger.

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip