Arsenal gjorde jobbet igår och vi kunde rätta spelen på 1.89 samt 5,50 i odds. Jag håller mig kvar i England, närmare bestämt Old Trafford. Där ska det avgöras om vem som tar finalplatsen i Europa League.

Man United -1.0AH spelas till dubbla degen.
Vinst om United vinner med två mål eller mer.
Pengarna tillbaka om United vinner med ett mål.
Förlust om Celta Vigo klara X2.

Manchester United vann första mötet nere i Spanien med 1-0 efter att Rashford skruvat in en frispark i andra halvlek. Sett till hur den matchen såg ut så tycker jag det är Celta Vigo som ska vara mest nöjda med det resultatet. Hade United förvaltat sina chanser hade det redan varit avgjort inför den matchen.

Mourinho vilade flera spelare i matchen mot Arsenal för att ha det bästa laget ikväll. Visst, det är en buckla man får genom att vinna EL men det är främst CL-platsen man får för att vinna som lockar mest. Finns inga nya skador att rapportera om så det är ett starkt hemmalag han kan ställa upp med.

Celta Vigo har gått tungt i ligan och fokus har istället legat på just den här turneringen. Har gjort det bra och tagit sig hit men när nu försvaret är en klass bättre om man jämför United med Genk, som man mötte i kvartsfinalen. Då släppte man in tre mål i dubbelmötet men kunde göra fyra för att ta sig vidare. Svårare att göra fyra mot United som är svårspelade.

Celta måste framåt på Old Trafford för att ha chans att ta sig vidare. Försvaret såg darrigt ut i första mötet och det lär bli jobbigt att hänga med Rashford i hans löpningar. Jag tror att United tar sig vidare relativt enkelt idag och ser värde i att United vinner ikväll.

Jag spelar Man United -1,0 AH @1.99 hos bet365 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip