Över 2,5 mål spelas i Man United-Chelsea.
1.85 hos SpeedyBet .

Brutalt viktig match i kampen om den åtråvärda Champions League-platsen. Med tanke på Tottenhams oväntade förlust mot West Ham under lördagen har det tätat till sig ytterligare i det där racet. Skulle Chelsea vinna har de häng på tredjeplatsen till och med.

Tabelläget med tre omgångar kvar ser ut som följer:

3. Tottenham 36 23 1 12 65:36 70
4. Chelsea 35 20 7 8 59:38 67
5. Arsenal 35 20 6 9 69:46 66
6. Man Utd 35 19 7 9 63:50 64

Skulle Arsenal tappa poäng mot Leicester är kryss ett riktigt bra resultat för Chelsea, men det är svårt att sia om redan nu. Har dock svårt att se ett Chelsea som går in för att bara lösa ett kryss oavsett. För Man United är det bara seger som gäller, inget annat. Bara tre poäng här kan hålla dem kvar i topp fyra-kampen. Så jag har svårt att se den här matchen sluta oavgjort, vilket alltid är en trevlgi faktor vid överspel - det är alltid något lag som kommer behöva jaga mål.

Man United har inte hållit nollan på tolv matcher (alla tävlingar). Är det inte någon av de relativt svaga försvararna som bjuder motståndarna på något så är det De Gea. Spanska keepern har inte varit så briljant som i fjol, då han i många matcher räddade Man United. Bara tre PL-lag har hållit färre nollor än Man United - två av dessa spelar i Championship nästa säsong. 50 insläppta ligamål säger en del. Framåt är Man United rätt så pålitliga, går sällan mållösa från Old Trafford i ligaspelet.

Tänkbart lag:

De Gea
Young, VNL, Smalling, Shaw
Herrera, Fred, Pogba
RAshford, Lukaku, Martial

Chelsea går relativt okej. Att det bara blev en pinne (2-2) mot Burnley senast var en missräkning, men prestationen var helt okej. Har nog ett litet öga på EL-semin kommande vecka (Frankfurt borta), men lär ställa upp med bästa möjliga lag här ändå. Väldigt Hazard-beroende offensivt (belgaren har 16+13 hittills i PL, Pedro är näst poängbäst med 8+1), men i och med att han väntas spela kommer nog Chelsea skapa en del lägen mot det är darriga United-försvaret.

Tänkbart lag:

Kepa,
Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson
Kovacic, Kante, Jorginho,
Pedro, Hazard, Willian

Två lag som bör (Man United MÅSTE) vinna den här matchen. Och ett hemmalag som inte försvarat bra mot vasst motstånd på hela säsongen. Jag tycker det luktar mål i den här matchen. Svårt att se något av lagen gå mållösa och med tanke på utgångsläget känns 1-1 avlägset.

2-1 åt något håll?

Speltips: Över 2,5 mål - 1.85 SpeedyBet

Uttag inom 5 min och 200% startbonus upp till 2000 kr hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip