Omgångens höjdpunkt spelas på Old Trafford under söndagen.

De hade sina dueller för några år sedan ute på planen och nu följer de varandra då båda är relativt nya inom tränaryrket.
Ole Gunnar Solskjaer mot Frank Lampard.
Två lag som det finns många frågetecken för och är de lagen som jag tror är allra mest i behov av en vinst i premiären. Att få fans och människor runt om laget att tro på projektet från början.

Manchester United lyckades aldrig knyta åt sig en offensiv pjäs. De ryktades vilt om flera olika men när transferfönstret stängde hade ingen skrivit på. Backlinjen ser dock betydligt bättre ut. De behöver fyra spelare som kan spela ihop sig och tillsammans med De Gea bygga upp det som en gång var ett fantastisk försvar på Old Trafford. Om det händer vågar jag inte svara på, men möjligheten finns där för första gången på väldigt länge. Martial och Rashford kommer få stort ansvar, för de är upp till dem att göra målen i dagens United. Det går inte gömma sig bakom någon, utan nu är det upp till bevis!

Chelsea tror jag kommer få det tufft den här säsongen. Med Hazards avgång till Madrid flög också kreativiteten iväg. Visst, Pulisic och Willian har fina egenskaper men räcker det för att axla detta Chelsea? Min känsla är att det blir för svårt. Hazard var Premier Leagues bästa spelare förra året. Det var en ren njutning att se när han spelade fotboll. De har försökt att ersätta honom så bra det går men hans kvalitéer kommer vara saknade. Jag tror Lampards lag slutar sist av topp sex.

Martial och Rashford och gjort en bra försäsong och trots en stor press kan de gå in till matchen med självförtroende. Vi såg Rashford skjuta från alla möjliga avstånd och vinklar förra året. Det kommer inte bli färre den här säsongen när Lukaku är i Italien.

Över 11,5 skott för United på Old Trafford i en premiär känns som en för låg lina. När dessutom Chelsea inte känns så stabila som man har gjort tidigare säsonger så lirar jag.

Jag spelar Manchester United över 11,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip