Första omgångens stora match. OGS Manchester United mot nya Lampard och hans Chelsea – en riktig smällkaramell på Old Trafford. Dessa två lag är aningen svåra att förutse var i tabellen de kommer sluta. Ett transferfönster där Chelsea har stått med ett värvningsförbud och Man United som haft svårt att ersätta sina tunga pjäser som lämnat.
Jag tror på en tajt match och ser värde i krysset till 3,35x hos Unibet .

Ole Gunnar Solskjaer.
Vad tycker egentligen fansen om att han fick ett treårigt långt förtroende och att denna norrman är han som går in med United i denna säsong? För det är inte bara positiva röster – vad jag hört iallafall. Namn från startelvan som Lukaku, Ander Herrera och Antonio Valencia har lämnat klubben. Samtidigt har Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire och James plockats in. Defensiva värvningar de två förstnämnda. Maguire och Wan-Bissaka går in i startelvan. Möjligt James på högerkanten. Ska bli intressant att se samspelet mellan Lindelöf och Maguire. Jag tror i alla fall att det kan bli stabila bakåt. Mer orolig framåt för Uniteds del.
Mycket upp till trion Rashford, Martial och Lindgard. Nej, en toppstrid blir det inte för Uniteds del. Det är vi nog alla överens om. Lär hamna runt samma placering i tabellen som förra året.

Frank Lampard.
Vad är temperaturen hos Chelsea då? De supportrar jag har pratat med är positiva till Lampards intåg i klubben och menar att detta är året för de unga att få chansen i klubben. Spelare som Abraham och Mount. Det är den taktiska biten jag är lite mer orolig över men de menar att Lampard bevisade i Derby att han kan det här och då han fick Derby-skutan att flyta så ska även detta maskineri gå framåt.
Helt tomt på spelare in i laget har det dock inte varit, trots ett värvningsförbud. Christian Pulisic har anslutit till klubben från Dortmund och får väl ändå ses som ett styrkebesked. Plus att flera spelare är tillbaka från lån.
Jag tror Chelsea kommer få det tufft med offensiven även de denna säsong. Med Hazard borta är det tveklöst att de gör färre mål än förra året. Tammy Abraham imponerade minst sagt i Aston Villa förra säsongen (40matcher/26mål) men kommer det flyta på lika bra i högsta serien? En omställning är det minst sagt, han ska anpassa sig först och frågan är hur snabbt det kan gå. Lampard kommer vara ivrig med att få igång 21-åringen.

Jag tror detta blir en tajt och jämn tillställning – inte som det har sett ut under försäsongen i alla fall. Första omgången och stormöte direkt. Ingen av lagen vill inleda med en förlust, speciellt inte i en sådan här match.

SPEL: Krysset till 3,35x hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip