SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Manchester United har hittat stilen.
Inget snack om saken.

Faktum är att man var bättre än PSG i veckan och tog en välförtjänt seger med 2–1. När Pogba kom in i andra halvlek åt man upp fransmännen.
Jag trodde inte att Man United ännu hade hittat den formen, men så är det.
Det var länge sedan jag såg det här laget så samspelt, så starkt.

Chelsea ser spännande ut, men agerar ojämnt och varit en besvikelse på slutet. Man skapade extremt lite hemma mot Sevilla, och innan dess fick man nöja sig med 3–3 hemma mot Southampton.
Det klickar inte riktigt ännu för Chelsea och att i det läget möta ett Manchester United som "hittat flowet" tror jag bara blir för tufft.

Innan PSG-skrällen vann även Manchester United med 4–1 mot Newcastle. I båda dessa matcher satt Paul Pogba (haft Covid-19) på bänken, men svarat för fina inhopp. Nu är han i fysiskt bra slag så han kan starta – om han platsar... Så tuff är konkurrensen nu i i Man United. Även en sådan fin spelare som Donny van de Beek väntar på chansen från start...

Så Manchester United har bredd nog att ändra om i elvan utan att den blir sämre i detta tuffa matchandet. Lika tufft matchas Chelsea. Dessutom är de blåa mer pressade i CL efter "bara" en pinne i premiären och på onsdag väntar en nyckelmatch i Ryssland (Krasnodar).

Manchester United saknar avstängde Anthony Martial. Harry Maguire saknades mot PSG, kan återkomma här. Dock gjorde spelare som Tuanzebe, Lindelöf, Shaw, Wan-Bissaka och nye Alex Telles det bra senast... Nu rapporters Cavani vara startklar för United. Han lär vara sugen efter sin karantän.
Chelsea har inga nya avbräck, saknar endast Billy Gilmour.

Jag tror att ett formstarkt Manchester United just nu bara är för starkt mot Chelsea som inte hittar flytet.
2.60 för raka ettan spelas hos bet365 .

Möjliga startelvor.
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani.
Chelsea: Mendy; James, Silva, Zouma, Chilwell; Jorginho, Kante; Mount, Havertz, Pulisic; Werner.

This is the stats tab
This is the post tip