Mitt spel: U 2,5 mål i matchen till 2.37 hos bet365.

Manchester United tar emot Chelsea hemma på Old Trafford i Premier Leagues näst sista omgång. United har vid en poäng chansen att säkra Champions League-spel nästa säsong då man i så fall skapar ett gap på fyra poäng ner till Liverpool på femteplatsen.
Chelsea och andra sidan har sedan länge ingenting att spela för utom att skapa någon form av heder runt den här säsongen

Hemmalaget United kommer från ytterligare en krampaktig men viktig seger mot Bournemouth med 1-0. Man ska nu försöka avsluta en säsong som trots allt får ses som lyckad om man kniper en CL-plats till nästa säsong. Under tisdagen kom rykten om att Marcus Rashford är tillbaka i träning och troligtvis redo för spel inför denna match, vilket så klart är ett lyft för Erik Ten Hag.

Chelsea och Frank Lampard ska försöka avsluta sin sämsta säsong på väldigt, väldigt länge. Senast åkte man på en ny förlust mot Manchester City, vilket i sig inte är något att skämmas över. Dock var det ett roterat City som man förlorade mot, vilket så klart får ses som ännu ett bottennapp denna brutala säsong.

Ett historisk tillknäppt möte

Manchester United är för många ett av de mest klassiska mötena i Premier Leagues långa historia. Pulsen gentemot det här mötet är kanske det kallaste på länge sett ur de objektivas ögon, men det är en viktig match för lagen på olika sätt. United vill säkra topp fyra, medan Chelsea vill få någon form av heder från den här säsongen vilket en seger mot United alltid ger.

Skulle jag behöva välja sida är det definitivt United. Så vill man safea något tycker jag United rak är spelvärt till 1.60. Jag går dock på något helt annat.

Matcherna mellan dessa två lagen har de senaste åren varit väldigt tillknäppta. De senaste fem mötena ser ut som följande:

1-1
1-1
1-1
0-0
0-0

Visst är förutsättningarna annorlunda inför det här mötet, men i och med att United bara behöver en poäng för att säkra sin CL-plats kan mycket väl innebära att United inte går för det på samma sätt som vanligt vid likaläge. Chelsea har också varit så pass kalla den senaste tiden att det ska mycket till för att dem ska få hål på United över huvud taget.

Jag väljer därför utifrån dessa förutsättningar att spela under 2,5 mål i detta klassikermöte till fina 2.37 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip