Speltips: Chelsea rak seger till 2.50 hos Expekt .

Manchester United välkomnar Chelsea till Old Trafford under onsdagskvällen i en extremt spännande match. Det kan mycket väl också bli en match som blir lite av en vägvisare för dessa två lags säsonger.

Chelsea kommer från en stark seger hemma mot Brighton med 3-2. Man släpper fortfarande in lite väl mycket mål, men offensivt har man växlat upp rejält. 12 mål på de senaste fyra matcherna och det är något jag tror har goda chanser att såra Uniteds försvar som ser svajigt ut.

Manchester United kommer från en 1-0 förlust borta mot Newcastle som var både tydlig och speglande av var United befinner sig just nu. För mig är detta en gris som sminkats av att man fått med sig betydligt mycket fler poäng än man borde fått. Spelet ser inte alls bra ut och mot Newcastle var man utspelade genom egentligen hela matchen.

Jag tror Chelseas betydligt spetsigare offensiv kommer bli avgörande i den här matchen. United ser fullständigt håglösa ut offensivt och där ska till och med Chelsea ha goda chanser att stå emot.
Jag ser Chelsea som det bättre laget både offensivt och defensivt. Nu får man även tillbaka Reece James och Cucurella från avstängning vilket blir ytterligare en boost. Enligt mig har Chelsea gjort en hel del bra matcher den här säsongen, fler än United, men där bottennappen har varit lite för stora och lite för ofta.

Fördel Chelsea

Min känsla är dock att Chelsea är på en betydligt mycket bättre plats än United just nu. Jag gillar vad Pochettino försöker göra och mot ett håglöst United som letar identitet. Jag tror inte att det kommer vända för United på ett bra tag, och så dåliga som United ser ut just nu ger jag Chelsea alla möjligheter i världen att vinna på Old Trafford.
Oddsen på mål är alldeles för låga, och därför väljer jag att spela Chelsea rak seger till ett fint odds på 2.50 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip