Manchester United tar emot Everton på Old Trafford.

Man United är ett lag jag själv håller varmt om hjärtat. Utvecklingen som klubben gör i nuläget är inget annat än negativt och frågar är hur långt det ska gå innan klättringen till toppen ska börja. Mot Juventus i veckan såg det ut som man var i USA för att spela en vänskapsmatch på försäsongen. Fanns ingen energi i första halvlek, blev aningen bättre i andra men att ha sex skottförsök på hemmaplan, trots underläge efter en kvart, är skrämmande dåligt.

Everton såg fina ut förra helgen mot Crystal Palace. Slutade med 2-0 och även målen satt långt inne var det en välförtjänt seger för Marco Silva. Portugisen känner Mourinho sedan tidigare och har studerat honom i flera år. Everton bör komma väl förberedda och vet precis vad som väntar i eftermiddag på Old Trafford.

Lukakus form är i botten och det syns väldigt tydligt när man ser honom. Tänker för mycket när han får bollen och det låser sig för honom. Mourinho har varit ute i media och sagt att Lukaku inte är i form och att han hade tänkt peta honom om han hade haft en anfallare på bänken. Må inte vara det smartaste som Mourinho har gjort. Att gå ut offentligt och kritisera sina spelare brukar inte höja individen.

Lukaku har gått under den här linan i 4/5 senaste matcher. Everton kommer att ha en del boll och kommer inte göra som de flesta lagen gjorde för flera års sedan när man kom till Old Trafford. Man kan nuförtiden komma som bortalag och spela runt bollen utan att man får en massiv press emot sig. Lukaku vill ha mycket boll i straffområdet och där är det svårt att komma till avslut. Kommer inte ned i planen för att hämta boll och skjuter från 25-30 meter, det är inte så Lukaku spelar.

Jag spelar Lukaku under 3,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip