Omgång tio rundas av med två superfajter – vi fokuserar först på söndagskvällens batalj där Manchester United tar emot Everton. Min första tanke är är att oddset på hemmalaget står alldeles för lågt. Samtidigt så har jag svårt att hitta ett handikappspel på Everton med värde. Siktar därav på ett målspel!

Tabell:
8. Everton 9 4 3 2 15/12 15p D L L W W W
10. Manchester United 9 4 2 3 15/16 14p W W D L W D

Manchester United fick lägga sig platt i Champions League-mötet med Juventus i veckan.
Trots bara 0-1 till italienarna var det stor kvalitetsskillnad på lagen. United fick några lägen som de kunde han nätat på men det var helt enkelt inte deras dag.
Annars har United blivit vassare på att näta.
Anthony Martial är den som har lett laget målmässigt i de senaste matcher. Fransmannen var även nära mot Juventus.
Lukaku har det väldigt tufft – ser mycket ojämn ut och är inte den där farliga spelaren i boxen som vi annars är vana att se honom.
Den lagdel som har svårt att klicka är försvarslinjen. Portugisen Mourinho blandar ständigt mitt- och ytterbackar. Resultatet är tydligt. United snittar 1,46 mål bakåt per match.

Evertons form är desto grönare. Vann senast mot Crystal Palace med 2-0 efter att Pickford räddade en straff. Laget står nu obesegrade i de fyra senaste matcherna, vinst i tre av dessa. 8/2 i målstatistik. Där är det mittfältaren Gylfi Sigurdsson som har fattat ett rejält grepp om stafettpinnen. Isländaren har nätat tre gånger i de tre senaste klubbmatcherna och ser livsfarlig ut när han driver in snett med bollen.
Skadelistan ser äntligen bättre ut då McCharthy är den enda som missar matchen.

Detta möte kan bli ett mycket jämnt sådan där United har god chans att plocka poäng, men oddset på ettan är enligt mig alldeles för lågt.
Uniteds släpper många målchanser bakåt så lägena för Everton kommer att dyka upp. Mycket svårt att se United hålla nollan, men de kan säkerligen hitta nätmaskorna framåt.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,75
1/5 units – Hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip