Speltips: Manchester United rak seger till 1.88 hos Bethard .

Manchester United mot Everton på Old Trafford. En match jag tror kan bli nästintill avgörande för Erik ten Hags framtid. Förluster på bortaplan och mot lag som Manchester City är inte vad som är avgörande för ten Hags vara eller icke vara, utan det är den här typen av matcher. Matcher som bara ska betyda tre poäng.

Everton kommer från en tung 3-1 förlust mot West Ham förra helgen. Anledningen till att den var extra tung var att man var det betydligt mycket bättre laget i den matchen. Två sena West Ham-mål gjorde att man kammade noll poäng och den tunga perioden man är inne i fortsätter.
Man är utan seger på de sju senaste matcherna i alla tävlingar, trots att man då och då gör rätt hyfsade insatser. Det har någonstans varit Evertons tema den här säsongen. Bra prestationer och en hel del målchanser tas inte vara på, och det behöver man få ändring på för att inte vara med i den rejäla bottenstriden resten av säsongen.

Höjlunds möjliga återkomst ger United en boost

Nyckeln för Manchester United i den här matchen blir hur man frontar den. Spelar man som mot Fulham där man låter dem ha bollen, kommer det bli tufft även här.
Något som jag tror kommer göra skillnad i den här matchen är Rasmus Höjlunds möjliga återkomst. Det är ännu inte bekräftat om han är redo för spel ännu, men så pass mycket står på spel för ten Hag att han nästan måste få honom redo.
Höjlund ger United en väldans massa både offensivt och defensivt. Det är en spelare som kan starta en hög press vilket får med sig resten av laget, men han hade också fått igång poäng- och målproduktionen innan skadan. Jag anser att Höjlund är betydligt mycket viktigare för det här United-laget än man kan tro och kommer han till start ger jag United goda chanser att vinnan den här matchen.

Uniteds förlust mot City senaste tar jag inte mycket ifrån. Det var en förlust som tydligt låg i korten och det är inte i de matcherna United ska vinna och ta poäng i år.

Det står så mycket på spel för United den här matchen att jag bara inte kan se ytterligare en svag prestation hända. En seger är ett måste.

Håll utkik efter nyheter runt Rasmus Höjlund, men kommer han till start är det en rejäl boost och då måste United bara slå ett formsvagt Everton hemma på Old Trafford. Utan Höjlund skulle jag kanske vara lite mer försiktig, men vi utgår från att han kommer till start och reken spelas till 1.88 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip