Speltips: Flest mål i andra halvlek till 2.03 hos Bethard .
—-
Manchester United står på noll poäng efter de två första matcherna i grupp A. Nu kommer FCK på besök som lyckats skrapa ihop en pinne hittills.

Kniven mot strupen räcker knappt för att sätta ord på hur viktig denna match är för United. Poängtapp här igen och det kommer bli ruskigt svårt att ta sig vidare till slutspel.

FCK lyckades knipa en poäng i första matchen i gruppen mot Galatasaray, men åkte sen på en 2-1 förlust mot Bayern Munchen senast.

FCK står upp bra

Köpenhamn har visat att man kan stå upp emot bra lag hittills i det här gruppspelet. Jag får känslan att man kan göra samma sak här.

FCK kommer åka till Old Trafford och kämpa för sina liv. I båda det två inledande matcher i gruppen har man släppt in sena mål som lett till poängtapp. Även United har lämnat det till sent i matcher den senaste tiden, vilket leder mig in på mitt spel.

Jag tror flest mål görs i andra halvlek. FCK kommer försöka hålla tätt så länge som möjligt, och det har man lyckats göra i de två inledande matcherna i gruppen. Mot ett ineffektivt och aningen desperat United ser jag inte varför man inte skulle kunna göra samma sak.
I samtliga av lagens matcher hittills i gruppspelet har detta spel suttit som en smäck.

Jag ser framför mig en målsnål första halvlek där det sedan öppnar upp sig mer när Köpenhamn tröttnar en aning.
Spelet blir flest mål i andra halvlek till 2.03 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip