Vi har en spännande match att se fram emot idag då Manchester United möter Fulham på Old Trafford med avspark 17.00, spelet finns att hitta hos bet365 under fliken ¨Specialare¨.

Tabell:
7. Manchester United 24 12 4 8 +10 40p WLWLWL
20. Fulham 24 6 1 17 -31 19p LWLLLL

Två lag med med oroande mycket problem i så väl i truppen samt på resultatstavlan. Fulham med en vinst på de senaste 6 matcherna, resten förluster. Man ligger sist i ligan och även sist i formtabellen, uselt. Själv gillar jag Fulham som lag och tycker helt klart man borde ligga högre upp i tabellen än vad man gör nu, framför allt så vill jag inte se dem åka ur Premier League. Man beräknar idag med att få tillbaka försvararna Richardson samt Riether, vore ett stort plus. Både försvararna Arne Riise och Briggs missar troligtvis matchen då man är skadad.

Manchester United Nani missar dagens match, även Fellaini och Evans. Jones och Ferdinand står inför ett late fit-test för att bedöma skadeläget, troligtvis ett beslut som vi bör få inom kort.

Manchester United bör ställa upp med en backlinje där Evra, Vidic, Smalling och Rafael. Bör kunna stå emot Fulhams offensiva spelare som Holtby, Parker, Sidwell, Dempsey och Mitroglou. Manchester United har vunnit alla senaste sex möten mot Fulham, senast borta denna säsong där man vann med 1-3. Man förlorade förra helgen mot ett Stoke som spelade smart och kunde vinna med 2-1. Tycker själv att United spelade bra i den matchen men hade otur och åkte på skitmål. Efter Mata blev klar för United har man ändå börjat någonstans med att styra upp saker. Te.x i de två senaste hemmamatcherna har man spelat bra och effektivt. Slagit både Cardiff och Swansea med 2-0. I Fulhams tre senaste bortamatcher så har man mött Hull, Arsenal och Swansea. Inte ett mål har laget producerat i de tre mötena, vilket är riktigt uselt, gäller verkligen att plocka poäng även på bortaplan om de ska klara kontraktet till Premier League-spel nästa säsong. Gör resultatet ännu sämre då man har släppt in hela tio mål på dessa tre senaste bortamatcher.

Känns lite som United har svårt att hålla koncentrationen i samtliga matcher, istället har man spelat bra varannan match. Aldrig ett smart drag att lita på United denna säsong men jag tror dock man kan klara dagens uppgift utan problem, det vill säga att vinna matchen utan att släppa in mål bakåt.

Manchester United att vinna och hålla nollan spelas @1.83 1/5 units hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip