Speltips: Manchester United vinna & Ö1,5 mål i matchen till 1.80 hos Bethard .

Manchester United och Erik ten Hag ska försöka rida vidare på den fina formvågen man just nu befinner sig i. Fem raka segrar och en offensiv som faktiskt ser rätt spetsig. Spelmässigt ser det fortfarande inte alltid övertygande ut, men man har hittat ett sätt att vinna matcher på.
Rasmus Höjlund har målat i sex raka matcher, Garnacho har tagit nästa steg i sitt offensiva spel och vi får åtminstone se glimtar av den Marcus Rashford vi vet finns där.
Känslan är att det är såhär vi kommer få se Manchester United resten av den här säsongen. Inte alltid bollförande, men svåra att tränga igenom och vassa i omställningsspelet. En formula som åtminstone för stunden fungerar bra.

Fulham har jag haft svårt för egentligen hela den här säsongen. Nu har man endast en seger på de åtta senaste matcherna i alla tävlingar och det var någonstans hit jag hade på känn att den här säsongen skulle hamna. Inte så dåliga så man riskerar att åka ut, men inget lag för topp tio i tabellen heller.
Med Raul Jimenez skadad saknar man spetsen framåt. Ersättande Rodrigo Muniz må ha gjort mål i tre raka matcher, men någon vidare spelare tycker jag inte det är och ingen man kan förlita sig på ska fortsätta borra in bollar på löpande band.
Ett rejält tapp för Fulham är även att Joao Palhinha missar den här matchen på grund av avstängning. Fulhams i särklass viktigaste spelare enligt mig.

Uniteds fina form fortsätter

Jag tror United har goda chanser att fortsätta sin fina form och vinna hemma på Old Trafford. Spelet ser som sagt långt ifrån bländande ut, men just nu klickar saker och ting, och om något lag ska bryta Uniteds fina trend tror jag inte det är Fulham.

Uniteds matcher har även innehållit en hel del mål den senaste tiden. Det har inte varit några 1-0 segrar för United, utan samtliga av de fem senaste matcherna har gått över 2,5 mål. Offensiven har som sagt producerat en hel del mål, vilket kan behövas även här då defensiven inte alltid varit felfri. Detta gör att jag lägger till ett andra ben i reken. Manchester United rak seger & Ö1,5 mål i matchen känns som ett väldigt fint spel till 1.80 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip