Manchester United - Juventus på Old Trafford. Ronaldo får återvända till Manchester för att spela för motståndarlaget.

Manchester United har sett aningen bättre ut senaste veckorna. Vändningen mot Newcastle gjorde gott för samtliga i gruppen, och den vändningen kan vara något man kan jobba vidare på. Spelade i helgen mot Chelsea på Stamford Bridge, och trots 1-0 till hemmalaget kunde United vända genom Martials två mål. Det höll dock inte hela vägen utan Barkley kvitterade i matchens sista minut.

Juventus ångar på i Serie A. Trots 1-1 hemma mot Genoa i helgen leder Juventus ligan med fyra poäng före tvåan Napoli. Laget har börjat med två vinster i CL så man kommer till Old Trafford utan krav av att man måste vinna den här matchen.

Jag har hittat två spel som jag väljer att investera i.
United över 9,5 skott
Juventus +0,5 hörnor

Jag tycker skotten är någon boll för låg för att inte kliva in. Juventus släpper runt nio skott i serien när man möter lite sämre lag. United är inte världsbäst just nu men på hemmaplan tycker jag man ska ha bättre chanser att gå över linan än vad oddsen säger.

Inget av lagen är särkilt bra på att få hörnor men Juventus är favoriter sett till 1X2-marknaden och även favoriter till att ha mer boll än Man United. Med det i åtanke tycker jag inte Man United ska vara favoriter i hörnmatchen.

Jag spelar Man United över 9,5 skott @1.72 med 3u.
Juventus +0,5 hörnor @1.90 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip