Manchester United tar emot Leeds United.

Förra säsongen
Leeds - Man Utd 0-0
Man Utd - Leeds 6-2

Premier League 2020/21
2 Manchester United 38 21 11 6 73 44 +29 74
9 Leeds United 38 18 5 15 62 54 +8 59

Preliminära elvor (Whoscored)

United (4-3-3) De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fernandes, Matic, Pogba - Greenwood, Martial, James

Saknar: Rashford, Telles, Henderson, Jones, Varane, Cavani, Lingard, Bailly, Diallo
Osäkra: Sancho

Leeds (4-5-1) Meslier - Ayling, Struijk, Cooper, Dallas - Rapinha, Rodrigo, Koch, Klich, Harrison - Bamford

Saknar: -
Osäkra: Llorente, Firpo, Shackleton

4-0 i genrepet mot Everton gör väl att Man Utd får kännas rätt så redo inför premiären. Startelvan som slog Everton: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - van de Beek, Matic - Greenwood, Fernandes, James - Martial.
United saknar en rad namn den här premiären men samtidigt fick de en positiv resa i genrepet och allmänt bör det vara rätt god stämning i United efter andraplatsen i fjol och en trupp som fortfarande är slagkraftig. I förra säsongens hemmamöte mot Leeds vann United med hela 6-2.
När det kommer till Leeds så har försäsongen varit ganska svag. Torsk med hela 0-4 mot Ajax följt av ett bättre genrep där man spelade 2-2 mot Villarreal. Bielsas mannar imponerade förra säsongen där man slutade på en niondeplats till slut. Leeds tycks vara tillbaka i PL för att stanna. Bielsea ser ut att eventuellt ställa över Kalvin Phillips och det är några andra som är osäkra.
United saknar en rad spelare men truppen är även bredare än Leeds. Lindgard och Henderson båda out efter positiva covidtest. Nyförvärven Sancho och Varane tycks sparas en vecka.
Jag tycker att United är favorit här med all rätt. Samtidigt är det en premiär och flera spelare saknas i hemmalaget. Leeds ska inte underskattas och kan definitivt ta poäng här en bra dag.

SPELTIPS
Mitt spel i matchen blir båda lagen gör mål till 1.76 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip