Man United tar emot Leeds på onsdagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Man U. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål. Push och pengarna åter vid uddamålsseger. Förlust på spelet om Leeds tar poäng.

Skadade Eriksen transferfönsterersattes av Sabitzer. Österrikaren fick debutminuter i helgens segermatch mot Palace och startar väl här, särskilt som Casemiro är avstängd. Brassen drog på sig ett rött kort i lördagens seger, vilket öppnade upp för bortalaget lite och en reducering kom. Innan dess hade Man U full kontroll och släppte knappt till en målchans. Segern rättvis och fortsatt bra flow i laget. Rashford alltjämt väldigt formstark och försvaret ser allt bättre ut. Att Casemiro saknas fick fart på de tidiga bettarna, som spelat ner Leeds plushcp efter oddssläppet. Lite för mycket tycker jag, vilket gör att jag tar på mig Man U-kepsen.

Ställs mot ett Leeds som förlorade igen i söndagens viktiga match mot Nottingham. Inledde bra och störtdök oddsmässigt live, men släppte till ett slumpartat mål på en av bortalagets första situationer. Såg sedan väldigt uddlöst ut och hade svårt att skapa målchanser. Att Bamford är tillbaka är bra, men han ser inte riktigt ut att vara i fullt slag. Rodrigo saknas verkligen i det här laget, spanjoren har varit Leeds bäste offensiva vapen. Lite low key så har Leeds en av de sämsta resultatraderna i ligan occh på måndagen fick coach till slut gå. Inledde ligan bra men har bara två segrar senaste sexton matcherna. Ingen ligaseger efter VM. Höjden finns där, men de har en ovana att släppa till billiga mål - vilket inte håller i den här ligan. Får nu bara två dagars vila att samla ihop sig på inför den här matchen. En nackdel såklart, även om Man U matchats hårt en längre tid. Att de skulle få en stor boost av att tränaren fått sparken tror jag inte riktigt på när det gått såhär kort tid. Finns ingen som kommer hinna jobba med laget. Sen tror jag att flera av de amerikanska spelarna knappast älskar att landsmannen tvingats gå.

Varje match är unik med egna förutsättningar, här är som nämnts Casemiro inte med exempelvis. Men är Leeds så mycket bättre än Crystal Palace för dagen att Man U ska stå 10-15 pkts högre nu än de gjorde i lördags? Höjden i Leeds är högre, men de får inte ur det i jämna prestationer som omsätts till resultat. Ten Haags Man United är bra för dagen och även om han matchat laget hårt verkar det inte störa prestationerna ännu. Allt att spela för i ligan och med tanke på att Leeds är en rival lär det vara bra blås på Old Trafford och påkopplade hemmaspelare.

Man U ska ha bra chans att vinna här. Blir det med bara ett mål är det push och insatsen åter, vilket känns okej i det här fallet.

This is the stats tab
This is the post tip