Bolagen bjuder upp till dans tidigt på säsongen. Absolut har Manchester United sett starka ut, men såhär kul ska de inte ha ikväll.
Jag tycker att både United och Leicester har god chans att hitta nätmaskorna när lagen ställs mot varandra på Old Trafford ikväll 18.30. Spelet finns till 2.00ggr pengarna hos bet365 .

Manchester United har gjort en dundrande inledning på säsongen av Premier League 17/18, både spel- och resultatmässigt.
The Reds har besegrat Swansea borta och nu senast West Ham hemma, båda med 4-0. Det offensiva spelet har sett nästintill felfritt ut där Pogba och Matic styr och ställer rejält. Tycker dock att man se över Swansea och West Hams chanser också, de tog inte vara på sina lägen. Phil Jones och Eric Bailly är väl ett lovande mittbackspar men någon hundraprocentiga insatser har inte gjorts enligt mig.
I veckan blev det klart att våran egna Zlatan har kritat på ett nytt kontrakt. Troligtvis en Super-sub där, va? Iallafall denna höst.

Jag skulle säga att det är ikväll som Mourinho och hans United ställs på prov. Mot ett Leicester som inte är lika heta som guldsäsongen men som helt klart har visat kvalité! Nio mål på tre tävlingsmatcher har laget sparkat ihop, inte illa pinkat.
Mötena lagen emellan har även de varit målrika. I sex av sju senaste möten har båda lagen hittat nätmaskorna.

Leicester saknar Harry Maguire och West Morgan, två defenisva gossar.

SPEL: Jag spelar båda lagen gör mål till 2.00x pengarna hos bet365 , med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip