Premier League är tillbaka!
Old Trafford är platsen som startar upp den första av de 380 matcherna som ska spelas den här säsongen.

Under 11 hörnor asian spelas.
Vinst vid tio hörnor eller färre.
Pengarna tillbaka vid exakt elva.
Förlust om det blir tolv hörnor eller fler.

Jose Mourinhos Manchester United tar emot Leicester City.

Som vanligt efter ett mästerskap under sommaren så finns det väldigt många frågetecken, främst hos storlagen, när det kommer till vilka spelare som hämtat sig från semester och är redo att spela redan i premiären. United har inte sett särskilt bra ut under försäsongen, det har blivit många förluster men främst är det allt snack utanför planen som har rört upp mest känslor. En del märkliga uttalanden från Mourinho som gör att man ifrågasätter hur han faktiskt ser på klubben, om han genuint bryr sig om klubben eller om han vill rädda sitt egna namn och varumärke.

Leicester har, efter ligasegern säsongen 15/16, en del problem med att få ihop det på samma sätt som man fick då. Det man gjorde då ska så klart inte gå att göra om, men någonstans i huvudet så måste det finnas att det faktiskt går och kommer man då i mitten av tabellen så borde det kännas som ett tungt år. Klubben har inte resurser som de stora klubbarna har och då vill det till att man träffar rätt hela säsongen för att man ska ro hem en Europaplats. Mahrez har lämnat till Guardiolas City. Oerhört tungt tapp då han fick igång offensiven många gånger med sina kvicka fötter.

Rätt så svårtippad match i premiären med två lag som båda har frågetecken när det gäller nyckelspelarnas tillgänglighet. Men jag tror inte vi kommer få se så många hörnor i den här matchen. Spelade underspelet på Old Trafford flera gånger förra året med lyckat resultat. En typisk premiär med mycket spel på mitten med mycket kamp.

Jag spelar under 11 hörnor asian @1.85 hos 888sport eller bet365 med 3/5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip