Som Niklas Holmgren säger: Premier League är tillbaka, livet kan börja igen!

Manchester United tar emot Leicester på klassiska Old Trafford.
Mourinho sitter aningen med skägget i brevlådan här. Märkliga uttalanden, skador och spelare från VM som ännu inte är matchredo.
Även Leicester har spelare som inte är redo ännu.
Premiärmatch med allt vad det betyder – nerver, försiktighet och avsmakning för båda lagen.

Manchester Uniteds försäsong har inte riktigt gått som planerat. Har spelat en ganska tråkig Mourinho-fotboll där laget inte har imponerat. Ineffektiva men tajta. Dåliga resultat har blandats med interna dispyter mellan spelarna – där bland annat Sanchez hade större förväntningar på Uniteds transferfönster. Han vill se storstjärnor ansluta till laget.

Klubbens jätte på mittfältet Paul Pogba verkar missa fredagens premiär – är mitt uppe i en transferkarussell där både Barcelona och Juventus ska vara intresserade av 25-åringen. Är osäker inför fredagens match då fransmannen har njutit av semestern. Återstår att se om vi får se Bailly-Lindelöf eller Smailing istället för svensken som mittbackspar. Elvan kommer se aningen annorlunda ut. Lukaku, Matic och Lingard bör även de sättas åt sidan.

En som missar matchen för Leicester är anfallare Jamie Vardy – han är inte heller matchredo efter sommarens VM. Leicester startar troligtvis med Maddison och Iheanacho på topp.
En som har lämnat är lagets möjligtvis bästa spelare – Mahrez som gick till Manchester City. Lämnat har även Ahmed Musa och Robert Huth.

Möjliga startelvor:
Man Utd: De Gea - Darmian, Bailly, Lindelöf, Shaw - Fred, Pereira, McTominay - Mata, Rashford, Sanchez.
Leicester: Schmeichel - Amartey, Benalouane, Morgan, Chiwell - Ricardo Pereira, Iborra, Ndidi, Albrighton - Maddison, Iheanacho.

Leicester får troligtvis ingen bättre chans att slå Manchester United än i fredagens match. Premiärmatch, försiktighet och nerver där lagen oftast känner en del på varandra i inledningen av matchen. Ser en matchbild där Man United har mycket bollinnehav och kontroll men har svårt att komma till riktigt heta målchanser – iallafall i inledningen.

SPE: Inget mål före 29:00 minuten till 1,83.
1.5/5 units – hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip