Solskjaers Manchester United letar med ljus och lykta efter en form som får klubben att klättra i tabellen, men det ser minst sagt tungt ut. Nu står Red Devils utan en vinst i de tre senaste tävlingsmatcherna och här på hemmaplan förväntas en stabil trea mot ett betydligt sämre motstånd, som dessutom står utan deras toppanfallare.
Jag spelar United att vinna och hålla nollan till höga 2,30 hos bet365 !

Solskjaer är pressad, minst sagt. Norrmannen får inte United som klubb att stå som segrare. Faktum är att han har ett sämre poängsnitt än de tidigare tränarna som har styrt skutan efter det att Alex Ferguson lämnade över taktpinnen.
Efter två stabila vinster mot Newcastle och Burnley bådade det gott inför mötet mot Arsenal, men vilken besvikelse det var. 2-0 och oj, så tydligt det var att Solskjaer står utan plan när det väl börjar storma. Sedan dess har laget spelar 0-0 mot Wolves i FA-cuoen och förlorat semifinalen i ligacupen mot Man City.
Nu väntar alltså ett lättare motstånd och det är verkligen dags för en trepoängare, för att fortfarande ha chans på topplatserna.
Syns att saknaden efter Paul Pogba och Scott McTominay på mittfältet är stor. In kommer troligtvis Fred och Pereira. Maquire har även han skadebekymmer. Återstår att se där, verkar missa samtidigt som Jones ersätter. Passar iallafall bra att ligans sämsta lag kommer på besök, som dessutom saknar sin bästa målskytt.

Norwich placerar sig själva i botten av tabellen då laget inte har vunnit i någon av de åtta senaste matcherna. Tre segrar denna säsong har hjälpt till att samla ihop 14 ynka poäng för The Canaries på 21 omgångar.
Laget som vann The Championship är alltså favoritippade till att plocka sistaplatsen i tabellen denna säsong och jag förstår helt och hållet. Norwich besegrade visserligen Manchester City tidigare men det var ett undantag. På bortagräset i ligaspelet ser det ännu mörkare ut med 7/10 förluster.
Och ännu tuffare blir det när Norwich finländska målskytt, Teemu Pukki, som har noterats för sju strutar saknas här i matchen mot United. Todd Cantwell och Tettey har även imponerat på mittfältet och får ses som hotet framåt här.

Möjliga startelvor
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Jones, Williams; Matic, Fred; James, Pereira, Rashford; Martial
Norwich: Krul; Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram; Vrancic, Tettey; Buendia, McLean, Cantwell; Idah

Jones kan ersätta Maguire på mittbackspositionen igen, trots att det såg för jävligt ut mot City i ligacupen. Jag tror på en tajt matchbild där hemmalaget står för bollinnehavet och där Martial och Rashford löser detta framåt. Solskjaer sviker inte fyra matcher i rad.
SPEL: Manchester United att vinna och hålla nollan till 2,20
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip