Pressen fortsätter att ligga blytung på Ole Gunnar Solskjaers axlar efter iskalla 1–0-förlusten mot Bournemouth i helgen. United har trots allt ett litet grepp om förstaplatsen i EL-gruppen och kan närma sig avancemanget via en seger här, men offensiven har hackat och med pressen här förutser jag en tajt och målsnål match där United spikar igen bakåt.
Jag spelar Under 2,5 mål till 1,84 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Seger mot Norwich med 1–3 och seger mot Chelsea i cupen! Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer var på gång!?
Trodde ingen... Sedan knacka United på borta mot Bournemouth och åkte på en blytung förlust med 1–0. Rapporterna säger att "The red devils" inte gjorde något klappusel insats men det är den sista tredjedelen som går käpprätt åt skogen. United har otroliga problem med att göra mål på sina målchanser.

Uniteds senaste hemmamatcher:
1-0 Leicester
1-0 FC Astana
1-0 Rochdale
1-1 Arsenal
1-0 Liverpool

Senast mötet i Serbien slutade även de 0-1 till Man United i en lång och tuff dragkamp, mål på straff för United. Partizan behöver nästan vinna nu för att ha chans på avancemang, samt hoppas att Astana tar poäng mot AZ Alkmaar.
United kommer definitivt styra den här matchbilden på Old Trafford. Partizan hade flera skott i första matchen men annars i en väldigt stängd match.
Partizan har vunnit två av deras sex senaste tävlingsmatcher och förväntas få det tufft ännu en gång i besöket på Old Trafford.
Ole har bekräftat att Lindelöf missar matchen.

Möjliga startelvor:
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Rojo, Maguire, Young; McTominay, Fred; James, Mata, Rashford; Martial

Partizan: Stojkovic; Miletic, Ostojic, Pavlovic, Urosevic; Zdjelar, Natkho; Tosic, Soumah, Asano; Sadiq

SPEL: Under 2,5 mål till 1,84
1/5 units – Unibet , LeoVegas , 888sport

www.spreadsheet.se/Holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip