Spelar Man United att vinna, med insatsen tillbaka på kryss, mot PSG. DNB, asian +0 eller pengarna tillbaka vid oavgjort alltså. Finns hos bet365 m.fl.

Ingen har väl missat PSG:s tunga avbräck här? Både Neymar och Cavani missar matchen. Även Meunier är out. Klart att det här försvagar PSG-offensiven rejält. Neymar och Cavani ligger tillsammans med Mbappe bakom det mesta i PSG:s offensiv normalt. Bra spelare kommer in för att ersätta, men tycker ändå de spelarna har en del att bevisa på den här nivån.

Man United är mer eller mindre skadefritt. Kunde rotera ett par spelare i helgens enkla seger mot Fulham.

Tänkbara elvor:
Man United:
De Gea; Young, Lindelöf, Jones, Shaw; Herrera, Matić, Pogba; Lingard, Rashford, Martial

PSG:
Buffon; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Dani Alves; Marquinhos, Verratti, Di María; Draxler, Mbappé

Sedan säsongen 16/17 har PSG vunnit borta mot följande lag i CL:
Ludogorets, Basel, Celtic, Anderlecht och Röda Stjärnan.

Under samma period har de kryssat eller förlorat mot:
Arsenal, Barca, Bayern Munchen, Real Madrid, Liverpool och Napoli.

Kort sagt: De har klarat av att vinna mot de sämre CL-lagen, medan de får problem mot elitklubbarna. Samma visa nu i höstas: Hade en del tur i bägge mötena med Napoli (två kryss). Att de var med i matchen borta mot Liverpool fram till tilläggstid var inte heller givet sett till hur matchen såg ut (2.53 vs 0.88 i xg t.ex). Enda sedan PSG blev ett storlag har det känts som att laget inte har den där tuffheten som krävs för att lyckas i det här skedet av CL. Om det beror på att de inte matchas mot toppmotstånd i inhemska ligan kontinuerligt eller något annat som spelar in låter jag vara osagt. Så har det varit i alla fall.

Man United går starkt under Solskjaer. Prestationerna kanske inte alltid är på topp, men så länge Pogba m.fl. trivs och får göra det de är bra på räcker det långt. Verkar även som att isbitar som Sanchez och Lukaku tinat upp en del. Även om de inte är aktuella för start så gör de att alternativen blir fler. Behöver såklart få med sig ett bra resultat här inför bortareturen.

När lottningen kom trodde nog många att det skulle bli en munsbit för PSG över två möten. Men Mourinhos utträde och PSG:s tunga avbräck gör att jag tror Man United har hygglig chans att avancera. Tror inte de förlorar här i alla fall.
Pengarna tillbaka på kryss bör räcka långt.

This is the stats tab
This is the post tip