Roma har haft stolpe-in i Europa League.
Och man har liksom bara väntat på att turen skulle ta tvärstopp.
Flytet vänder så klart till slut och efter avancemanget mot Ajax höll det inte längre ens för denna svaga upplagan av Roma. Det har bara blivit en poäng på de senast tre matcherna i ligan.
Rom-laget har inte alls sett bra ut och plågats av skador...

Nu senast i ligan var dock Chris Smalling tillbaka i elvan och på bänken var Leonardo Spinazzola och Stephan El Shaarawy tillbaka. Dessa tre är med i truppen igen, men knappast i någon formtopp.
På minussidan? Givne backen Gianluca Mancini är avstängd och förre Chelsea-spelaren Pedro dras åter med skada. Även Riccardo Calafiori lär saknas precis som långtidsskadade stjärnan Nicolo Zaniolo.
Så även om läget i Roma är bättre så är det knappast bra.

Formen?
Iskall.
Ett kryss hemma mot Atalanta och förluster mot både Torino och Cagliari imponerar inte, och spelmässigt har man heller inte varit värt mer.
Manchester United valde att spara både Paul Pogba och Edinson Cavani mot Leeds. Fokuset ligger nu på Europa League, på den här semifinalen. Duon lär starta i kväll.

Jag tror bara Man United är en klass bättre än detta Roma, spelare som Pogba, Fernandes, Rashford kommer riva sönder gästerna.
Mitt spel?
Man United -1.5 mål till fina 2,48 hos Unibet .

Troliga startelvor.
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Pogba, Fernandes, Rashford; Cavani.
Roma: Lopez; Cristante, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

This is the stats tab
This is the post tip