Manchester United:

Behöver en seger här för att kunna resa till Baskien och göra upp om den så viktiga gruppsegern – och slippa ett lurigt playoff mot en grupptrea från Champions League – i en direktuppgörelse med Real Sociedad. United föll hemma mot spanjorerna, och är alltjämt tre poäng efter La Real efter att båda lagen besegrat gruppens slagpåsar Omonia Nicosia och FC Sheriff Tiraspol.

Även om United besegrat Omonia två gånger om och FC Sheriff på bortaplan så har Erik ten Hags mannar inte haft helt lätt att svepa undan motståndare som borde vara dem underlägsna. United besegrade Sheriff med 2-0 borta, efter mål av Jadon Sancho och ett straffmål av Cristiano Ronaldo, och vann med uddamålet i båda mötena mot Omonia – där Scott McTominay gjorde 1-0 i först den 93:e minuten hemma på Old Trafford.

United har imponerat de senaste veckorna och stått för bra prestationer mot både Tottenham och Chelsea, men matcherna duggar tätt inför VM-uppehållet och frågan är hur många spelare Ten Hag väljer att vila här. Situationen kring Cristiano Ronaldo, som lämnade Old Trafford innan slutsignalen mot Tottenham, tycks utagerad och portugisen är tillbaka i truppen mot Sheriff. Även Harry Maguire, Donny van de Beek och Aaron Wan-Bissaka är tillbaka i träning efter skador, men Raphaël Varane missar efter att ha gått sönder mot Chelsea. United behöver vinna och Ten Hag kommer mönstra ett starkt lag, men ser det heller inte som osannolikt att han vilar någon/några spelare utifrån det täta matchandet – så ta en titt på startelvan innan spel. Oavsett så har United, trots klart förbättrade prestationer, haft lite bekymmer i offensiven och inte riktigt lyckats vare sig skapa tillräckligt många klara chanser – eller utnyttja dem, där det finns klar förbättringspotential hos spelare som Marcus Rashford, Sancho och Antony.

Preliminär startelva: De Gea; Malacia, Martínez, Lindelöf, Dalot; McTominay, Eriksen, Fred; Sancho, Rashford, Antony

Sheriff Tiraspol:

Har haft några stökiga dagar som uppladdning inför mötet på Old Trafford när Sheriff sparkat tränaren Stjepan Tomas, trots att man leder ligan i Moldavien klart. Möjligheterna till avancemang i Europa League är minimala – Sheriff står på tre poäng efter att ha besegrat Omonia i första matchen – men moldaverna stod ändå upp skapligt i de två mötena mot Real Sociedad. Hemma föll man med 0-2 och borta åkte man på en utvisning efter en halvtimme, men trots stor speldominans fick La Real ändå slita lite för att döda matchen, som till slut slutade 3-0.

Bortsett från Armel Zohouri, som visades ut mot Real Sociedad, ska alla spelare finnas tillgängliga och trots att Tomas lämnat tränarrodret blir det nog inga större förändringar hos Sheriff, utan en fortsättning med en fembackslinje med förhoppning om att strypa ytorna och freda sitt mål så länge det bara är möjligt.

Preliminär startelva: Geleadnic; Kpozo, Radeljic, Gabi, Ignatov, Guedes; Badolo, Salifu, Sen; Pernambuco, Akanbi

Speltips:

En lite lurig match att hitta klockrena speltips till. Manchester United är föga förvånande gigantisk favorit (1,094 på ettan) och jag förväntar mig en matchbild som Manchester United dominerar fullständigt mot ett lågt stående och defensivt inriktat Sheriff. United har tagit stora kliv framåt spelmässigt de senaste veckorna och jag kan inte se någon annan utgång än att United dominerar, kontrollerar och vinner den här matchen. United har utvecklats mycket i förmågan att hantera motståndarnas omställningar vid bolltapp, och jag har svårt att se hur Sheriff ska kunna hota United här – som bör ha alla möjligheter att säkra nollan. Samtidigt har Uniteds målproduktion ännu inte riktigt exploderat ännu och även om United dominerat matchbilder har det sällan bjudits på några offensiva målkalas och spelare som Rashford, Sancho, Antony och Ronaldo har inte till fullo funnit målformen. United har gjort 16 mål på 11 ligamatcher i Premier League och 6 mål på 4 i Europa League. United vinner, komfortabelt, men de låga oddsen på hemmalaget gör det svårt även på handikappmarknaden. Under 3.5 mål, till 1,73 hos Pinnacle , är ett alternativ.

This is the stats tab
This is the post tip