Vi är framme i den andra omgången av Champions League.

Där har vi ett mer spännande möte än vad marknaden föreslår på Old Trafford, när Manchester United tar emot Valencia. Vinnaroddset ligger runt 1.70 på en rak United seger. Visst är de ett bättre lag än vad Valencia är för tillfället - men Valencia ska inte underskattas när det går dåligt för dem. Det är en del saker som jag är oenig om med marknaden på denna match. Mest av allt är marknaden fel ute när det gäller antal mål i matchen. Då ingen av lagen har spelat särskilt tokoffensivt blir det av intresse genast när marknaden erbjuder över dubbla pengar på att matchen innehåller under tre mål.

Detta kommer att bli ett tufft möte. United åkte på däng i London i helgen, mot West Ham med 1-3. Med endast 45 % bollinnehav dominerade United inte direkt matchen och det såg allmänt långsamt ut på planen. United är inte i någon högform direkt. De har fått en drömstart i Champions League med vinst över Young Boys med 3-0 borta. På Old Trafford är United som starkast och kommer att ställa upp med defensiven i fokus för att göra det som är viktigast i mötet, nämligen, att plocka poäng.

För Valencias del finns det ett glädjebesked. Geoffrey Kondogbia var tillbaka i den senaste ligamatchen mot Real Sociedad borta och då blev det 1-0 vinst direkt. Det är nämligen som så att Valencia är beroende av sin mittfälts general Kondogbia, som är en viktig kugge i defensiven. Valencia har endast släppt in ett mål på de tre senaste matcherna i den spanska La Liga. Då har de spelat mot lag som Real Sociedad, Celta Vigo och Villarreal - inga dåliga motståndare direkt. Så jag har svårt att se att United kommer att ösa in mål mot Valencia.

Å andra sidan så har Valencia också haft stora problem med att göra mål. På de fem senaste matcherna (inklusive förlusten mot Juventus i Champions League) har Valencia endast nätat två gånger. Kevin Gameiro, Michy Batshuayi & Rodrigo Moreno har inte alls varit så vassa som vi är vana att se dem annars. Senast mot Real Sociedad blev det totalt två skott på mål, så det skapas inte mycket vasst framåt heller i Valencia. Det kommer att bli tufft att näta mot United borta.

Historiken talar också för en målsnål match. Även om det var ett tag sedan lagen möttes så har matcherna inte direkt innehållit något målkalas någon gång. Se här de fem senaste möten:

Vänskapsmatch: 12/8, 2014
Manchester United 2 - 1 Valencia

UEFA Champions League, Grupp C: 7/12, 2010
Manchester United 1 - 1 Valencia

UEFA Champions League, Grupp C: 29/9, 2010
Valencia 0 - 1 Manchester United

Vänskapsmatch: 5/8, 2009
Manchester United 2 - 0 Valencia

UEFA Champions League: 20/2, 2001
Manchester United 1 - 1 Valencia

Slutligen kommer vi till marknaden, som har öppnat upp med över 2,5 mål i matchen som en klar favorit. Därefter har oddset rasat på under 2,5 mål i matchen, med all rätt, då det egentligen inte finns någon som helst anledning till att det ska bli många mål här. Utfallet under 2,5 mål i matchen ska som högst stå i 1,80 i odds, i mitt tycke. När marknaden erbjuder över dubbla pengar på utfallet blir det genast ett värdefullt spel.

Därmed lägger jag pengarna på under 2,5 mål i matchen till 2.04 i odds. Oddset hittas hos 888sport , MrGreen & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Manchester United: David De Gea, Victor Nilsson Lindelöf, Chris Smalling, Luke Shaw, Antonio Valencia, Paul Pogba, Marouane Fellaini, Nemanja Matic, Juan Mata, Romelu Lukaku & Marcus Rashford.

Preliminär startelva Valencia: Neto, Ruben Vezo, Gabriel Paulista, Jeison Murillo, Toni Lato, Carlos Soler, Daniel Parejo, Daniel Wass, Geoffrey Kondogbia, Kevin Gameiro & Michy Batshuayi.
---

This is the stats tab
This is the post tip