Redig smäll för Ole Gunnar Solskjærs Manchester United tidigare i veckan när det stod klart att Marcus Rashford kan bli borta i månader. Är det dags för Uniteds nyförvärv Ighalo att presentera sig? Möjligt. Nigel Pearsons Watford sliter i alla fall för att få med sig poäng men misslyckas mer eller mindre gång på gång. Jag spelar Manchester United -1 asian hcp (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) till 2,09 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Här är det bara vinst som gäller för Man United. Tottenham som ligger två poäng före på en femteplatsen förlorade under lördagen så en vinst här för United ger dem en Europaplats. United är obesegrade i de två senaste omgångarna har hållit nollan i båda. 0-0 mot Wolves för att sedan slå Chelsea med 2-0 i stormatchen efter mål av Anthony Martial och Harry Maguire. United har varit starka på hemmaplan men har gått två minor mot sämre motstånd på hemmaplan. 13 matcher har slutat med resultatraden 6-5-2. Crystal Palace och Burnley har besegrat United på Old Trafford samtidigt som Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Everton och Wolverhampton Wanderers har spelat oavgjort på samma arena. Klubben spelade tidigare i veckan 1-1 mot Club Brugge i Europa League. En klassisk EL-match från Uniteds sida. Utan att riktigt imponera. Ole Gunnar har hintat för att McTominay kan komma tillbaka under söndagen. Någon startplats lär det inte bli dock. Nu när Rashford är borta kryper nyförvärvet Ighalo allt närmare en startplats. Tror dock på Martial och Greenwood.

Nigel Pearsons Watford har det tufft. Fyra raka ligamatcher utan vinst och parkerar i botten av tabellen. Klart de kan hitta lite motivation genom att klättra ur bottenstriden är ett måste men man har inte sett något tecken på det i de senaste omgångarna. Det största bottennappet kom nyligen mot Tranmere från tredjedivisionen i FA-cupen där The Hornets förlorade och därmed är ute ur cupen. Nej, det är inte riktigt samma Watford från förra säsongen. Pearson är troligtvis väldigt ivrig för att få tillbaka Ismaila Sarr, som har varit borta i en månad nu. Laget har även svårt med målen på bortaplan, bortsett från 3-0-vinsten mot Bournemouth.

Det här har varit en typiskt match som Man United haft svårt med men Watfords senaste resultat på Old Trafford pekar på något annat. United har vunnit sex raka matcher mot Watford hemma på Old Trafford. Och den sjunde kommer under söndagen.

Troliga startelvor
Manchester United: De Gea; Lindelof, Maguire, Shaw; Wan-Bissaka, Fred, Matic, Williams; Fernandes; Martial, Greenwwod

Watford: Foster; Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina; Chalobah, Capoue; Sarr, Doucoure, Deulofeu; Deeney

Speltips: Manchester United asian handicap -1 (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) till 2,09 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip