Returmöte mellan Manchester United och West Ham står på menyn ikväll och denna gången möts lagen i Ligacupen på Old Trafford. När de möttes i söndags och i Premier League-sammanhang vann Manchester United med 2-1 i London.
Blir det något likande ikväll?

Man United har inlett säsongen med en finfin resultatrad. Bortsett från förlusten mot Young Boys i Champions League-premiären har United vunnit fyra av fem Premier League-matcher och kryssat sig ur en. Hemvändande Cristiano Ronaldo har gett laget en rejäl skjuts i rätt riktning då denne levererar mål på löpande band. Risken är stor att Ronaldo vilas ikväll, men då lär det finnas andra spelsugna spelare i hemmalaget så jag tror helt klart att även kvällens möte lagen emellan har goda chanser att passera över 2,5 mål.

West Ham hade inför mötet med United Europa League-premiär borta mot Dynamo Zagreb. Där vann engelsmännen med 2-0 och med kvällens match inräknad gör gästerna sen tredje match inom loppet av en vecka. Kroatien-matchen i torsdags förra veckan, United hemma i söndags eftermiddag och ikväll United borta och nu i Ligacupen. Med detta i åtanke finns det risk för en viss rotation även i bortalaget, men då deras trupp inte håller samma bredd som hemmalagets känns det ändå vettigt att United blir favoritbetrodda.

Känslan är ändå att West Ham kommer med en tro på att avancemang är möjligt. Jag tror inte att United kör över dem då det kommer ställas en "ny startelva" på planen. West Ham besitter en stark offensiv kompetens och med det sagt är det läge att testa ett överspel från Old Trafford ikväll.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen och slutresultatet blir... 2-1.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip