Mitt spel: U 2,5 mål i matchen till 2.00 hos bet365 .

Dags för Manchester United att försöka följa upp ligacup-segern med att ta sig vidare i ytterligare en cup, denna gång den anrika FA-Cupen!

Motståndaren West Ham har börjat få lite rätsida på säsongen efter en väldigt svag start där David Moyes verkligen började få utstå kritik. 4-0 segern senast mot Nottingham Forest kunde inte kommit mer lägligt och kan förhoppningsvis vara den definitiva vändningen på deras säsong.

Det blir spännande att se på vilket sätt Manchester United attackerar den här matchen. nu har man vunnit en titel i år, kommer man nu satsa på ytterligare en titel eller kommer fokuset hamna ännu mer på ligaspelet för att säkra upp en Champions League plats nästa år? Jag tror på det senare.

West Ham har på deras sex senaste matcher i alla tävlingar gått under linan på 2,5 i fem matcher. Det har inte sprakat om West Ham, men man har trots allt hittat någon typ av stabilitet.
När detta nu ställs mot ett United som MÅSTE vara relativt tröttkört som kanske fokuserar mer på ligaspelet, tror jag det här kan bli en rätt tillknäppt historia. Ett tröttkört United som ska styra spelet mot ett lågt liggande West Ham? Där blir det inga mål!

Mitt spel blir därför under 2,5 mål i matchen till 2.00 hos bet365 !

Förväntad startelva United:
De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martniez, Malacia - Casemiro, Fred - Garnacho, Fernandes, Rashford - Weghorst.

Förväntad startelva West Ham:
Areola - Ogbonna, Zouma, Aguerd - Johnson, Downes, Rice, Soucek, Emerson - Bowen, Antonio.

This is the stats tab
This is the post tip